Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Доброго вечора! Поділіться, як правильно зчитати Дію.Вибиває завжди помилку🙏
-
t.me/+rXFmU1FWg603YmE8
-
Шановні батьки та молодші програмісти!🎁 Мене звати - Олександра Я організовую безкоштовний ОНЛАЙН майстер-клас з компʼютерного дизайну,програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років.☺️ Буду вдячною, якщо ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі а, не в перегляд Тік ток, ютуб, або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ✅Scratch 🐱, Roblox, Minecraft🎮 ✅3D моделювання(Blender), професійний відеомонтаж та вивчення фотошопу🎬🎨, ✅🐍 Python, C# Unity, WEB-розробка -(JS, HTML, CSS), 👾 Java ✍️Для запису ставте тут "+", або пишіть мені у приват. Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 15.03
-
🌐 EX-MININGFIRM.NET is a team of professional analysts and players in the cryptocurrency market, which has hundreds of instruments in its assets for profit in the financial markets, including cryptocurrency. 💎Investment plans are designed to generate maximum profits with minimum investment risk ⬇️ Our Investment Plans ⬇️ ☄BASIC PLAN 4% Daily for 3DAYS Minimum Deposit: $100 Maximum Deposit:$1,000 ☄GOLD PLAN 6% Daily for 7DAYS Minimum Deposit: $1,000 Maximum Deposit:$8,000 ☄MASTER PLAN 8% Daily for 15DAYS Minimum Deposit: $8,000 Maximum Deposit: UNLIMITED ☄MONTHLY PLAN 3% Daily for 30DAYS Minimum Deposit: $100 Maximum Deposit UNLIMITED 🔮 HOW TO GET STARTED ON EX-MININGFIRM.NET 💎 OPEN A BITCOIN WALLET/BUY BITCOIN All investments are done In bitcoin therefore you are required to get a bitcoin wallet where you can buy and receive bitcoin Examples of BTC wallets (depending on your location): -LUNO, -PAXFUL, -www.COINMAMA.COM -www.LOCALBITCOINS.com create and account and buy BTC, -BLOCKCHAIN -BINANCE -COINBASE When you've bought BTC successfully then 👇 💎 REGISTER ON EX-MININGFIRM.NET -Go to 👇 http://ex-miningfirm.net -Create an account. -Login. 🔮 DEPOSITING -Login to your account, -On the navigation, click on deposit, -Select the plan you wish to invest in -Type the amount you wish to spend -select "spend funds from bitcoin" -click on spend. -Copy our wallet address there, -click save -Go to your bitcoin app and transfer the selected amount of Bitcoin to the wallet address copied from your Ex-miningfirm.net account, -Make Payment, After making payment it would be Comfirmed Automatically after 3/3 confirmation. 🔮 CREDITING Your profit and capital would be credited to your EX-MININGFIRM.NET account automatically after the duration of your Investment. 🔮 WITHDRAWAL To withdraw funds on your dashboard, -click on Withdraw Fill in the required details and submit. Withdrawal is automatic and instant. 🏴FOR MORE ENQUIRIES WhatsApp us 📩 t.me/EX-MININGFIRM.NET 🔮 HOW DO I REFER SOMEONE ON EX-MININGFIRM.NET -To refer someone, give them your referral link to register You will be paid 5% of their investment. WE REACH FOR THE BEST🤝
-
Підкажіть, чи стикався хто з тим, що схвалення CUAET прийшло після зміни дівочого прізвища в дружини, надсилати паспорт із непідтвердженим прізвищем не ризикнули - запитали в Crisis Letter Ukraine2022, але немає відповіді. Хто стикався з таким і які поради б дали?
-
Creating awareness for people to have money through counterfeits. I have the best quality Snapchat 👻 cad_distro2. Add me up for all live verifications and drops ASAP
-
💵 Заробляйте, коли вам зручно UberEats🇺🇦🇨🇦 ⚡️ Почати роботу/інструкції/ БОНУСИ 👇 ➡️ t.me/Uber_Eats_Ottawa/11/1460 👈 🔝 ЗАРЕ'СТРУЙСЯ І ЗАРОБЛЯЙ. ⚫️ Власний графік ⚫️Заробляйте на своїх умовах ⚫️Все необхідне в одному додатку 💬 Чат UberEats - 📱 t.me/Uber_Eats_Ottawa
-
Мені сестра укрпоштої відправляла десь 14 днів
-
Друзі привіт, можливо ще хтось хоче кілька тисяч юсдт поміняти на 🇨🇦 бакси🙂 при особистій зустрічі. Дайтесь знати 🤚🏻
-
Tether (USDT) – це цифрова валюта, забезпечена доларами США, що базується на технології блокчейн
-
Потрібна модель для Ламінування вій Вимоги : 📌 вії що ростуть прямо 📌Оплата за матеріали 📌 дозвіл на фото та відео Гарантую що ви не впізнаєте свої вії , вони будуть підкрученими та більш виразними Подробиці о асобисті Також залишаю інсту www.instagram.com/marss_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
Красуні! Запрошую на корекцію та моделювання брів✨ Ламінування вій та брів✨ Є ще така функція,як манікюр✨ Буду рада вас бачити🍃 За детальною інформацією прошу звертатись в дірект☘️ Чекатиме кава та латте🍃 Локація:Downtown,Vancouver☘️
-
Привіт усім! Я практикуючий лайф та бізнес коуч. Якщо ви шукаєте можливість змінити своє життя на краще, то маю чудову новину для вас! Я тільки що запустив свій новий відеокурс "Філософія коуча", який допоможе вам розкрити ваш потенціал та досягти нових висот. За місяць ви отримаєте лише практичні інструменти та стратегії, які допоможуть вам змінити ваше життя. Для отримання більш детальної інформації напишіть мені у особисті повідомлення.
-
Доброго ранку, підкажіть будьласка хто перевозив з Європи до Ванкувера тваринок в салоні літака ? Як домовлятись з авіа компанією ? Чи щось сплачували за тварину в аеропорту по прибуттю ?
-
2) В кожної авіа компанії свої забобони. Але список авіакомпаній які перевозять тварин можна відшукати. Зразу йдіть на оф сайти та шукайте розділи "багаж", нажаль вони там
-
У нас собака пролетела минск, стамбул, мехико, ванкувер, с каждой из авиакомпаний все по разному, самое ужасное было с канада аэрланс, не пустили на рейс в мехико- не тот размер переноски, поменяли билет и искали новую. Без туроператора вы сами вряд-ли сможете купить билет, потому что у вас должна быть подтверждения бронь на животное, оплата переж посадкой на рейс картой, налом нет, либо изначально оплачивать при покупке билета. У нас за всю поездку было три переноски