Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Всім привіт 👋 Вже завтра буду проводити тренування на свіжому повітрі, погода супер ☀️ Локація: Moody Park( New Westminster) 9:00. Ваш рівень підготовки не важливий, кожен отримає своє навантаження 🏃♂️🤸🏻. Це перше тренування в цьому році, тому більше будемо знайомитись, ніж тренуватись 😅 Якщо хочете приєднатись, пишіть розповім деталі.
-
"Ваше минуле, сьогодення та майбутнє - кожен момент має свою цінність. Я - ваш надійний партнер у зйомці цих моментів. З моїм мистецтвом відеозйомки кожна деталь стає частиною незабутньої історії. Від важливих моментів у бізнесі до теплих сімейних зустрічей я готова зафіксувати кожен емоційний момент. Довіртеся мені, і я перетворю ваші ідеї на чудові та надихаючі відеоролики, які будуть радувати вас і ваших близьких протягом багатьох років. Зробіть перший крок – зв'яжіться зі мною через мій профіль у Instagram і давайте створимо щось унікальне разом! www.instagram.com/taskiran.ca?igsh=MXhhZ3B1YmR5Mmlhcw== 💼 Ціна: від $150 за годину, включаючи обробку трьох відео. 🕐 Тривалість понад 2 години обговорюється індивідуально. Зробіть кожен момент незабутнім за допомогою моїх послуг відеографа!"
-
Любиме заняття на вихідні )
-
Запрошуємо на підготовку до CELPIP WRITING - один з 4 блоків іспиту CELPIP General під час якого ми: - розглянемо типи ессе - зрозуміємо в чому різниця і потренуємося писати ессе - отримаємо розширений зворотній звʼязок щодо ессе кожного учасника підготовка до іспиту це відпрацювання НАВИЧОК, а це потребує практики! Заняття проходитимуть 22 березня - 10 квітня (8 занять. 29 березня - заняття не буде) по Понеділках, Середах і Пʼятницях з 18:30 до 19:30. Всі зустрічі онлайн в ZOOM. Вартість підготовки до блоку WRITING - 150 доларів/ частину. Запис на співбесіду для зарахування в групу проводитиметься 18-21 березня - ПИШІТЬ В ПРИВАТНІ ПОВІДОМЛЕННЯ!
-
А якщо не секрет, що тренуєте?
-
Добрый вечер! Свежие автомобили с платежами от 500💵 в месяц и выше за роскошный и быстрый автомобиль на гарантии!!) Если вы работаете и находитесь в Канаде больше 3 месяцев, у вас реальные шансы получить одобрение от банка на финансирование (кредит) Возможны варианты с нулевым первоначальным взносом. Более 400 автомобилей в наличии 🅿️🏎️🚐🚗🚙🛺🅿️ Ассортимент можно посмотреть по этой ссылке www.gorichmondchrysler.ca/vehicles?sortBy=inventory_list_price_asc Это будет особенно актуально для людей без и с минимальным знанием английского языка. Мой номер 6724721712 На моем счету более сотни довольных клиентов. Делаю свое дело на высшем уровне. Обращайтесь, буду рад Вам помочь!
-
📹 WEBINAR 🚀Короткі програми навчання - швидкий вихід на ринок праці Канади 🎬 ПОСИЛАННЯ НА ЕФІР 🎞 www.youtube.com/watch?v=9LeCBaSvtPw ❓КОЛИ - 17 березня 2024 🕒 Час: 02:00 PM (Торонто) / 11:00 АМ (Ванкувер) ДОЛУЧАЙТЕСЯ БУДЕ ЦІКАВО 💪 🇨🇦🇺🇦М и в Канада -t.me/UA_Canada_Cuaet
-
-
www.garageliving.com Компанія в якій працюю. Відкрита вакансія на позицію Flooring installer. ЗП 22-25$/год в залежності від вашого стажу та вміння працювати як з інструментом так і виконанням роботи. Офіс знаходиться в PoCo біля Costco. Якщо маєте питання можете писати мені в ЛС, бажано разом з резюме.
-
⭕️📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство ! 💶 Оплата лише ,після того як ви перевірити запис на офіційному сайті посольства ✅ 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
Любі косметологині, та бʼюті майстри! Зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Ліполітики, мезококтейлі, полінуклеотиди, колагеностимулятори • Парфуми, будь які косметичні засоби • Також можу медикаменти! Під замовлення! Дівчатка - також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис ❤️
-
Still looking for a legit and reliable platform to invest Try this platform and spread the good news to your families and friends🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Investing with us is not a risk but a life changing opportunity that can change your entire life and that of you generation 💰❤️❤️💲💲💲 Join the investment plan now and start earning daily,weekly and monthly 💰💰💰💰💰💰 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 t.me/+t42wVT77AOM1ZGVk
-
Всіх вітаю. Запрошую на підготовку до іспиту CELPIP GENERAL - блоку WRITING. Заняття проходитимуть 22 березня - 10 квітня (8 занять. 29 березня - заняття не буде) по Понеділках, Середах і Пʼятницях з 18:30 до 19:30. Всі зустрічі онлайн в ZOOM. Вартість підготовки до блоку WRITING - 150 доларів/ частину. Будемо писати ессе і отримувати якісний зворотній звʼязок по них 💪🏻
-
Знаю що багато хто питав за комп'ютерний сервіс 💻, з цього вирішив поділитися своїм досвідом і зробив флаєр, де написані послуги, в яких я можу допомогти 🤝. Якщо у вас щось поза списком, пишіть, і ми розберемося. Кому зручніше можете писати в Директ. Vancouver, Canada.