Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Привіт всім. Я Наталя, фотограф. 🌸🌸 Запрошую вас на міні-фотосесії серед квітучих сакур! 🌸🌸 Не пропустіть цю надзвичайну можливість створити чарівні та незабутні знімки серед такої краси. Перші три людини, які забронюють, отримають знижку в 15% ☺️ Пишіть в www.instagram.com/boriskina.photo/
-
Це Ваша думка. Україна б'ється з усіх сил і не вам вирішувати здатна вона перемогти ,чи ні. Розмір не має значення.
-
Всім привіт. Замовляю валідацію диплома. Заповнюю зараз документи української компанії "Апостиль". Підкажіть, чи платили Ви за послугу формування пакета документів для WES ( вони самі напряму відправляють) чи формули цей пакет самі і замовляли тільки Апостиль. Ця послуга коштує 1500 грн.
-
В аэропорту требуют бумажные распечатки с сайта куаэт или достаточно показать на телефоне? Или просто паспорта с визой достаточно? У кого какой опыт?
-
At first I swell to my self that I will never trust someone again in my life when it come to crypto investment since I lost my job and almost all my life money on it but my in-law introduce me to Mr @Howard_Stern_fx that make me trust and invest 100$ only my greatest surprised in 24 hours time I receive the profit of 1500$ this is a miracle to me I can't keep it to myself I even make a video of testimony to him thank you so much mr @Howard_Stern_fx You can invest with him if I can trust again in my life again you can also do it ❤️❤️❤️❤️❤️ t.me/+XlsZaQOPgkAyYjc0 t.me/+XlsZaQOPgkAyYjc0 t.me/+XlsZaQOPgkAyYjc0
-
Привіт громадо, сподіваюсь у вас був час ознайомитись з текстом. Планую сьогодні бути біля галереї 7 годин, з 10 до 5. Подивимось, скільки витримаю. Якщо захочете, приходьте мене підтримати. 101 Carrie Cates Ct, North Vancouver, BC V7M 3J4
-
Запрошуємо на черговий вебінар вже в цей понеділок 25 Березня, о 15.00 Вебінар проходитиме онлайн по zoom. Буде можливість задати питання наприкінці вебінару. Для реєстрації пишіть на пошту [email protected] Посилання прийде у відповідь на вашу пошту.
-
Я біля галереї, сподіваюсь з кимось із вас побачитись www.instagram.com/stories/forest_prayer/3329527067758225789?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MW82ZG1kd2wxaWpmeQ==
-
Водители NON CDL. $12000 гросс. Без опыта. От 40% оплата. Топливные карты 779-777-0593
-
Приветствую, дорогие друзья!🙋♂️ Я ваш надежный партнер в вопросах иммиграции. Сегодня у меня для вас особое предложение – бесплатная консультация по любым вопросам, связанным с вашим переездом. Независимо от того, нужно ли вам политическое убежище, воссоединение с семьей, иммиграционная виза или помощь в заполнении форм – я здесь, чтобы помочь. Не стесняйтесь писать мне в личные сообщения – с радостью отвечу на все ваши вопросы Пишите сюда👇 @immigration_lawyer_usa
-
Вітаємо! Нарешті прийшла весна у Ванкувері! VanLove sushi & more презентує новий проект VanLove Coffee. Так! Тепер у центрі Ванкуверу окрім смачної Філадельфії можна скуштувати унікальні кавові напої. Це стало можливим завдяки новому члену VanLove команди - Сергію, який приїхав з Дубаю, де він більше 6 років вивчав кавову справу. Ніхто так сильно не любить каву, як мешканці Middle East, де представлені найкращі світові бренди кав'ярень. І саме там Сергій приймав участь у кавових чемпіонатах (Катар, ОАЕ), де відточував свої навички та навчався у найкращих у цій галузі. Тепер, у Ванкувері, Сергій нарешті здійснив свою мрію і на основі VanLove sushi відкрив VanLove coffee. Яке, ми впевнені, у майбутньому стане відомою кав'яренею Ванкувера, яку відкрили українці! Тож запрошуємо вас першими відвідати і спробувати унікальне Saffron Ice cube Latte та інші унікальні рецепти кави. Щодня з 7:30 до 11:30 за адресою: 1755 Robson St. (near Stanley Park) інстаграм кав'ярні: @van_love_coffee
-
CANADA 🎬 ПОСИЛАННЯ НА ЕФІР 🎞 www.youtube.com/watch?v=VeCDiRspQ00 Ми в Канаді - t.me/UA_Canada_Cuaet 🇨🇦🇺🇦 📹ВЖЕ ЗАВТРА 🚀 СOMMON-LAW partner Canada. Партнерство та цивільний шлюб в Канаді