Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Доброго дня можливо хтось зустрічався з такою проблемою і знайшов вирішення? При подачі першого документу для продовження Ворк Перміту видає помилку , хоча заповнено все вірно і штрих коди воно показало. Якщо може хтось допомогти напишіть в особисті повідомлення дякую
-
-
Можно ли заполнить заяву про допомогу с телефона или только с компа?
-
Прошу не допомагати порадами цьому «туристу» за грошамі. В сусідньому чаті він прямо заявляв про те, що приїхав сюди чисто за грошами допомоги і далі буде повертатися назад. На усі аргументи щодо аморальності таких речей намагався розказати про те, що це «гроші уряду, а не ваші» і «як будете громадянином Канади, так і дорікайте, роблю що хочу». Тим часом в тому числі із-за таких огидних людей уряд Канади йде на скорочення міграційних програм. Так що ваша порада йому потрібна, але заради халявних грошей він із задоволенням зменшить вирогідність вашого PRʼу чи майбутніх програм допомоги українцям
-
Привіт 🙋❤️🇨🇦🇺🇦 Працюю з 2017року як «Case manager» в канадській юридичній компанії Canadian Universal Solution Corp. Можливо перевірити ліцензію (Tretiacova Ліцензія № R511206) за посиланням , а також керую громадською організацією "Характерник" у м. Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже, кому потрібно: дізнатися які документи необхідно зібрати для отримання статусу постійного жителя Канади (PR), отримати офіційний лист з рекомендаціями і підбором імміграційних програм чи отримати правову допомогу яка стосується законодавства України , надсилайте питання в особисті повідомлення. 🌻З вас - угода, з нас - донат 5 % з угоди. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. email: [email protected] Звіти📱: instagram Facebook
-
Здравствуйте. Меня зовут Виктор, мне 38 лет, я с Украины. Ищу на долгий срок комнату, для себя. Желательно в близкой доступности общественным транспортом до центра Ванкувера. Рассмотрю любые варианты.
-
Выше было объявление совсем недавно
-
Я запустила дуже крутий розіграш 🔥 Розігрую процедуру на вибір від мене ( Ламінування брів або Ламінування вій ) Не упустіть таку класну можливість Умови прості👌 Переходь в інстаграм , та читай перший пост ⬇️⬇️⬇️ www.instagram.com/marss_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
🇺🇸ТРУДОУСТРОЙСТВО В КОМПАНИЮ ПО ДОСТАВКЕ ЕДЫ🇺🇸 Doordash & Lyft аккаунты от проверенного продавца! Возможны личные встречи! 🚗Doordash - 600$ 🚕Lyft - 750$ 🚙Ubеr еаts -450$ 💎Бесплатная консультация 💎Гарантия на все товары 💎Постоянная поддержка 💎Инструкция по использованию Zip Code в наличии: 🔎Amazon Flex - 150$ 🔎Doordash - 100$ 🔎GrubHub - 170$ Для покупки или уточннния деталей свяжитесь с @ MillerAcc
-
🇺🇸ТРУДОУСТРОЙСТВО В КОМПАНИЮ ПО ДОСТАВКЕ ЕДЫ🇺🇸 Doordash & Lyft аккаунты от проверенного продавца! Возможны личные встречи! 🚗Doordash - 600$ 🚕Lyft - 750$ 🚙Ubеr еаts -450$ 💎Бесплатная консультация 💎Гарантия на все товары 💎Постоянная поддержка 💎Инструкция по использованию Zip Code в наличии: 🔎Amazon Flex - 150$ 🔎Doordash - 100$ 🔎GrubHub - 170$ Для покупки или уточннния деталей свяжитесь с @ MillerAcc
-
Хорошої всім суботи! А я всі вихідні знову буду біля галереї. Репортерів з учора нижче. Поширюйте інформацію. Люди. Цю виставку ми вже не зупинимо, але якщо я щодня буду там стояти, псувати їм глянцеву картинку, а ви це розноситиме інтернетом, то можливо наступна виставці цього турне не відбудеться. www.instagram.com/p/C5IAvwYrHxI/?igsh=MWZsc3VjMGpqOGRzcA==
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Всім привіт! Випадково ніхто не продає меблі (в хорошому стані)? Завчасно дякую за відповіді 🙏🏼
-
😱БЕЗ ВОЄННОГО КВИТКА ЧОЛОВІКІВ НЕ БУДУТЬ ОБСЛУГОВУВАТИ У ПОСОЛЬСТВІ 📣Встигніть оформити закордонний паспорт, доки Рада не прийняла цей закон! ❗️Згідно з законодавством, ви можете мати два паспорти, і ваш попередній залишиться у вас, навіть якщо ваш паспорт закінчується через два роки. Детальніше - t.me/Slot_Help/31
-
Добрый вечер.есть кто в Кокитлам или поблизости кто может повесить тв на стену(крепление имеется)оплата наличкой на месте)спасибо