Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
В наявності👇 Доставка протягом 2 днів є великий асортимент Німесил саше(можна поштучно) Ворміл 400мг N3 Вермокс 100мг N6 Таблетки від захитування та нудоти N10 Креон 25000 N20 Креон 10000 N20 Панкреатин Форте 14000 N50 Панкреатин 8000 N50 Омез 20мг N30 Ранітидин N20 Спазмомен N30(спазмолітик) Дротаверин N20 Обліпихові свічки N10 Корвалмент капс N80 Аспаркам N50 Лазолван 100мл сироп (дор/дит) Нітроксолін 50мг N50(від циститу) Фурадонін 100мг N20(від циститу) Фуросемід N50(сечогінне) Фаніган N100(знеболювальне/можна планшетками по N10) Ніфедипін 10мг N50 Анаприлін 40мг N50 Бісопрол 2,5мг N50 Карведілол-КВ 12,5 N30 Доксициклін 100мг N10 Азитроміцин 500мг N3 Азитроміцин 250мг N6 Амоксил 500мг N20 Аугментин 875мг/125мг N14 Сорцеф 400мг N10 Флемоксин Солютаб 500мг N20 Флемоксин Солютаб 1000мг N20 Но-шпа табл N24 Кетанов табл N10 Інтракон 100мг N15(противогрибковий препарат) Регулон N21(протизаплідний препарат) Клотримазол табл вагін N6 Феміклін табл вагін N6 Клотримазол крем 1% 20г Левомеколь мазь 40г Левоміцетин 10мл краплі очні(від коньюктивіту) Ангілекс спрей 30мл Бальзам зірка 4г Барбовал краплі 25мл Транесамова кислота табл N10 Ацетилсаліцилова кислота N10 Валідол-Дарниця N10 Анальгін-Дарниця N10 Цитрамон Форте N10 Фуразолідон N20(кишкова інфекція) Алмагель Нео саше по 10мл Алмагель А саше по 10мл
-
Можна сказати що всі росіяні які платять зараз податки росії - співучасники кримінального правопорушення 😅😂😂
-
Ну ось. Колективна відповідальність існує на рівні кримінального законодавства у вигляді "кримінального порушення групою осіб ". Залишається лише поширити це на цілу країну логічною цепкою в міжнародному і вуаля:)
-
Ех. Колись буде Інтернаціональний Кримінальний кодекс. Не сьогодні, так завтра ❤️😊
-
Велика Українська Вечірка на честь Дня вишиванки! Топовий нічний клуб цілих 4 ді-джеї і барабанне шоу! ⏱️ 10PM — 3AM 📍Bar None Nightclub 🎟️ Квиточки тут: linktr.ee/hromada.live 🙌🏻 Приходьте і приводьте друзів!! *під час заходу відбудеться благодійний аукціон, також в наявності крутий мерч, 100% продажу від якого йде на допомогу Збройним Силам України. *Частину з продажів заклад також спрямовує на допомогу ЗСУ, за що їм велика повага ✊🏻
-
Всем привет,в моем доме если две квартиры на аренду (в West End). Сегодня общалась с ленлордом и он готов заселить украинцев без референсов. Есть студия и 1к квартира. В доме можно жить с котом, к сожалению собаки запрещены. Если кому нужно я могу скинуть телефон лендлорда.
-
Продам машину 2007 рік, 1.8 бензин 4500$ Машина в доброму технічному стані(потребує тільки заміни колодок сзаду). Пробіг 308т. За деталями в лс, володію нею 7 місяців. Замінено за мій час колодки спереду, радіатор, стійки і ще пару дрібниць, новий аккамулятор і стартер). Гарний варіант для початку.
-
Є момент. Ви не обирали царя кожні п'ять років протягом 15-ти -20 років, після того як він вбив купу людей 1-3 строки та вторгався в інші країни.
-
Нагадайте в яких роках ця війна була, я трохи плутаюсь
-
Привіт! Шукаю підробіток поки малий у садочку й хочу запропонувати свої послуги в створенні резюме та cover letter за канадським стандартом. Буду рада вам допомогти з цим. Маю досвід створення успішних резюме для чоловіка та друзів. Проходила майстер класи по написанню резюме та cover letter в Work BC. Володію досконало англійською мовою. Пропоную такі послуги: ⁃ перевірка вашего резюме ⁃ створення резюме ⁃ створення супровідного листа до резюме (cover letter) ⁃ налаштування профілю LinkedIn Якщо вам цікаво, пишіть у приватні повідомлення. Буду вдячна за рекомендації та дякую за підтримку!
-
Не підтримували вторгнення? (я ще почитаю про цю історію детально, бо враховуючи що я думала що Канада взагалі просто тихо сиділа і курила багато років - я нічогісінько не знаю щоб судити про щось)
-
Я не маю інформації скільки років місцева влада працює а потім змінюється
-
+ Чи обирали як громадянин когось протягом цього строку