Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Привіт! Запрошуємо стати частиною українського IT ком'юніті в місті Ванкувер та окрузі.🇺🇦🇨🇦 🎯Наша мета об'єднати якомога більше фахівців у цій сфері заради: • взаємної допомоги (пошук роботи, поради по технологіям та інше) • реалізація проектів та стартапів • допомога Україні та українцям 🤝Ми робимо ставку на off-line зустрічі • ігри: Quiz та інші • воркшопи: "резюме та пошук роботи" • для проектів та стартапів: brainstorm, "прожарка ідеї", пошук команди ✅ПРИЄДНУЙСЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ FB 👉 www.facebook.com/groups/296558363449819 Telegram 👉 t.me/itua_vancouver
-
Шукаю сім‘ю з дитиною для фотосесії, якщо не ви то може знаєте таких?) напишіть☺️ www.instagram.com/skufinsky
-
Вітаю🥰 Запрошую вас на фотосесію у будь-якому стилі: 🌸Сімейна 🌸Лав-сторі 🌸індивідуальна 🌸будуарна Вартість 130$ (всі вдалі кадри в базовій обробці, готові фото протягом 3-5 днів, допомога з локацією та образом) ❗️❗️❗️ Також шукаю 2х моделей для будуарної та студійної зйомки (оплата ЛИШЕ за студію)❗️❗️❗️ Підписуйтесь, буду рада бачити вас 🫶🏼 www.instagram.com/manukianochka_photo?igsh=MTluZ3k0NzE2MHk0dg==
-
В неділю, 21 квітня буду проводити ретрит для підлітків, який допоможе глибше пізнати себе та поміркувати про своє професійне майбутнє. Участь безкоштовна, реєстрація обов’язкова. www.facebook.com/groups/healing.project/permalink/3715303088789991/
-
Хтось може порекомендувати tax accountant, який допомагає подати податки, щоб знав, як це зробити для самозайнятих форм T4A + особистий дохід
-
звертайтесь! [email protected] або 6047223736
-
Ford Escepe Hybrid 2009 Clean Title Автомобіль в хорошому зовнішньому та механічному стані. Заводиться і їде добре, hybrid працює без жодних проблем. Дуже чистий і доглянутий інтер'єр. На машині немає іржі. Пробіг 171 тис. Автомобіль вартий вашої уваги! Ціна 3200! Пишіть, відповім на всі питання!
-
Всім привіт. З місцевим айті не вийшло, шукаю роботу будь де, будь ким, швидко вчуся, англійска є. Водійські права скоро отримаю. Ванкувер та околиці. Терміново, бо нема де буде жити)
-
а почему по айти не получилось? долго никаких откликов?
-
Так и есть. Мне особенно тяжело, так как я мануалом работал всю жизнь
-
да мне б самому инвайт, но я только начинаю искать. со сдетом тут совсем тяжко из того что я видел
-
Ага. Почти 200 заявок, около 5 ашер интервью, 1 тех интервью. Но если есть инвайт куда-нибудь, то буду благодарен. Интересует SDET
-
Еще с этими неполноценными работами не понимаешь, как получить пиар. В теории, ваще нереально