Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я ничего не листала, я не заходила в этот чат, когда открыла, Ваше сообщение было последним. Но слава богу, что вышло как вышло😏
-
Сдается большая и светлая комната в двухкомнатном apartment (1 этаж) с 1 мая (можем рассмотреть вариант заселения раньше), Южная Дельта, Ladner, V4K1J5, цена 925$. Хорошая развязка: 8 минут пешком от Ladner Exchange, 20 минут на автобусе до Ванкувера и метро. Электроэнергия, интернет, стиральная машинка и сушка включены в стоимость. Сдается с мебелью (практически новая кровать с матрасом, комод, большой стол, зеркало, тумбочка). Тихий и безопасный район. В пешей доступности Freshco, SaveOnFoods, London Drugs, банки, больница, почта. Соседка - работающая женщина без вредных привычек. Ищу соседку женщину или девушку без детей и домашних животных. Все фото в личку
-
Добрий день, У мене наразі така ситуація, що я залишаюся без житла через кілька тижнів, оскільки людина, з якою я живу, переїжджає на свою батьківщину. Скажіть, будь ласка, чи хтось може мені здати житло найближчим часом але не за всі гроші світу? Наразі я перебуваю в Gteater Toronto Area, але я розглядаю можливість переїзду до іншого міста/провінції, де є більше можливостей знайти роботу. Дякую заздалегідь.
-
Ми два місяці в Едмонтоні і з роботою тут нелегко Я не знайшла досі, знаю таких хто і півроку шукає і нічого Вони просто не відповідають на резюме, а коли приходиш особисто то кажуть щоб подавались онлайн
-
житло всюди дороге, в Альберті, як і в Торонто, хочуть більше досвіду, чи я щось не знаю, але поки я дивилася вакансії, і все сумно
-
Для одноденної зйомки короткометражного фільму я шукаю простору вітальню або схожу локацію. Хто може допомогти?
-
Напишіть в приват, якщо це актуально.
-
📣 #U_HIKE_1.0 🇺🇦🇨🇦 Запрошуємо всіх українських фахівців IT сфери прийняти участь в груповому хайкінгу. 🎯 Мета: познайомитись та цікаво і весело провести час на природі Спеціально обирали легкий та красивий маршрут , щоб ви мали змогу прийти з сім'єю (дітками) чи друзями. Маршрут розрахований на 3-4 години, та у кінці є спеціальне місце для пікніку та гриля. Організатори привезуть 2 гриля, щоб ви мали змогу пожарити м'ясо. ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття для прогулянок у лісі -вода -їжа для пікніку (хто бажає беріть мясо для грилю для себе) ЗБЕРАЄМОСЬ: 🕚 11:00 📅 27/04/2024 📍 maps.app.goo.gl/NNGW1arFsMV5AVyu8 🏔МАРШРУТ 👉Capilano Canyon and Upper Capilano Pacific Trail Loop on AllTrails www.alltrails.com/en-gb/trail/canada/british-columbia/capilano-river-regional-park-loop?p=-1&sh=1qglbb P.s. якщо, є питання- пишіть в приват
-
Любі друзі, цього року планую проводити табір BeBrave Connections для дітей 6-12 років протягом липня та серпня з 9 до 15 години з понеділка по пʼятницю. Хочу запросити: 🔥молодь 13 років плюс та дорослих в якості волонтерів (проведення ігор, спортивних та творчих завдань, орг питання). Буду рада співпрацювати, щоб зробити неймовірно крутий табір! Анкета для волонтерів: docs.google.com/forms/u/2/d/1Ga1wQ06F5-9H6hvRxy3Hu9uLL9qIPUoZ7zeak98z1VQ/edit
-
Де буде проходити табір? Можна деталі ?
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний звʼязок від TELUS для нових користувачів На разі можна отримати Домашній інтернет 1gig / без оплати за підключення - $65 в місяць та до 2 місяців безкоштовно (якщо разом із TV) тоді до 5 місяців безкоштовно 💻 Мобільний Звʼязок📱 Telus 100GB 5G+ Ціна в місяць $40 для 1 людини / $32.5 для двох / $30 для трьох та $25 для 4 людей Та інші варіанти сервісу Працюю в Telus За більш детальною інформацією - звертайтесь в dm 📪
-
Доброго дня, терміново шукаю кімнату в квартирі чи будинку! Склалася така ситуація, що я маю до кінця тижня зʼїхати з попереднього житла. Про себе: охайна, не курю, не пью. Територіально Burnaby, але розгляну і інші варіанти🫶
-
Шлях від громадянина до ухилянта. #мобілізація #консульства youtu.be/SGyrauiqT8o
-
Another big successful withdraw, I highly recommend you all to this wonderful platform, this is a life changing opportunity, I invested $650 on this platform and I received my profit of $9,400 without paying any extra charges no hidden payments. Everything is so transparent for more information kindy click on the link below Http.JOINPLATFROM.NOW