Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Куает Віза?
-
Але що це може бути?
-
Це зрозуміло
-
Він не працює в телусі. Видаліть цей скам. Буде обіцяти вам одні ціни, а насправді вас підпишуть на тариф в півтори-два рази дорожче. Потім впаде на мороз
-
в нашому будинку телус проводили промо мені теж говорили про 50 баксів але є нюанс, вони в ті 50 баксів докидують якусь додаткову страхівку, ще якийсь онлайн тв сервсі типу дісней+, + ще якусь приблуду і виходить 90-100. ненавиджу їх політику брехливу
-
а якщо хтось хоче дешевий домашній інтернет - телефонуйте в Novus, у мене 1 гіг за трушні 50 в місяць з фіксацією ціни на 2 роки без контракту і без прихованих платежів за "оренду" роутера і тд. А якщо до когось приїздять гості і потрібна тимчасова сімка, то я для себе відкрив минулого тижня lucky mobile по передплаті 29 + податок 20 гіг + безлім дзвінки
-
Все що вам треба знати про людей які «працюють в телусі»
-
Я взагалі хто? Подивись переписку нашу, якраз згадаєш хто я.
-
Ох, це ви. Людина яка видалила всі переписки, писала речі які взагалі не відносяться ні до чого, задавала питання які не мають ніякого відношення, а в кінці коли все пояснив від А до Я знову максимально коректно, просто сказали що нічого не розумієте і це все обман. Я зрозумів, ну як я і казав свою особисту думку можна тримати при собі. Ви якщо вже вириваєте з контексту, що я сьогодні не працюю, можете не видаляти переписки і говорити як є, а не як вигідно 🤝
-
Доброго дня, ні не працюю
-
Доброго дня? То ви можете пояснити? Ви взагалі в телусі працюєте?
-
І що це ви таке несете? Це фантазія чи ваша хвора уява? Якраз таки ви видаляєте переписки після того як кидаєте людей. В мене якраз вся наша переписка збережена я можу переслати сюди всі ваші повідомлення. Якби ви не видаляли повідомлення, то прекрасно би памʼятали хто я