Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Декілька кімнат вільні на Tisdall St, біля Langara - 49th Ave. 2 вбиральні та кухня shared. Вартість $1100-1200
-
Ванкувер! Продаю речі побуту у звʼязку з переїздом: чайник Sunbeam, 1.7L - 15$ зимова ковдра з натур. пуху Duvet Queen Size - 40$ праска SINGER SteamCraft- 30$ Air Matress Woods з насосом - 80$ новий, використовувався один раз, розміри 137х188cm принтер/сканер Canon MG3029 - віддам в подарунок з будь чим, що придбаєте в мене 🎁 *до нього треба докупити картриджі* і ще багато чого для побуту і кухні.. локація English Bay забрати необхідно до 30.06 торг доречний, пишіть! 🤍
-
-
+1 (604) 671-4075 Володимир. Гарний інструктор, здавала в Бернабі, але як я розумію тренує в різних районах.
-
+1 604 725 4935 Євген Кім Він російськомовний. Добре навчає всім нюансам водіння в BC і як здати екзамени. Перевірено на те, що не жадібний до грошей в плані, що не буде ставити спеціально додаткові заняття аби заробити
-
Продаю скутер Piaggio Typhoon 50 (бензин) + шолом + водозахистний холдер для телефону. Ідеально для UberEats (можу сумку додати до угоди, якщо вам потрібно), дуже зручний на дорогах і у паркуванні. 3700км, практично новий. 2500 торг За подробицями в пп.
-
Доброго дня! Хто мав справу з відкриттям корпорації. Чи маєте контакти corporate lawyer ? Буду дуже вдячна 🙏
-
+1 (778) 871-7720 Ілля
-
Тому що це корпорація не на одну людину. І бізнес купується. Тому багато документів треба перевірити через адвоката 👌Якщо у вас є контакт буду дуже вдячна😉
-
Доброго дня! товарищ улетает из Канады, в связи с чем помогаю ему продать хороший Nissan Rogue 2012 с атмосферным двигателем 2.5, автоматической коробкой переключения передач и пробегом 153тыс км. Чистый карфакс, без ДТП, clean title. На 152тыс заменено масло, фильтра, тормозные колодки, новая АКБ, новая всесезонная резина. За машиной хорошо ухаживали, установлен качественный сенсорный дисплей с огромным количеством опций, возможностью просматривать Ютуб, скачивать фильмы на 128гб встроенной памяти, Apple car play, android auto, камера заднего и переднего вида хорошего качества, с встроенным регистратором на обе стороны. Хороший кроссовер среднего размера отлично подходящий для езды в городских условиях и путешествий всей семьей. Пишите/звоните в телеграмм или по номеру. Цена 9,900$ договорная при встрече. 6724721712
-
Всім привіт :) Може хтось знімає житло у даунтауні, та знаєш, що у вашому билдингу також здають квартири, допоможіть, будь ласка 🤗 Шукаємо зараз, студіо або 1будрум Без тваринок. Бюджет у районі 1800 - 2400 :) Буду дуже вдячна! Або може хтось з’їздах та шукає мешканців на своє місце!
-
+1 (672) 998-1373 Lori, говорить англійською
-
Чоловічі темно-сині джинсові шорти 468™ Loose 9" Levi’s® A8461;0003 — Ultrashop ultra-shop.com/ua/store/muzskie-temno-sinie-dzinsovye-sorty-468-loose-9-levis-a84610003-sinij
-
Ванкувер! Продаю речі у звʼязку з переїздом: Надувний матрас Woods з насосом - 80$ новий, скористалися один раз, розміри 137х188cm Протеїн Whey з пробіотиками (десь третина пачки) - 10$ Wifi Роутер - 10$ Стіл письмовий, трошки в подряпинах, але функціонально все супер, є висувна шухлядка і три полички Віддам безкоштовно, якщо приїдете заберете! Дещо залишилось з кухонного приладдя - заберіть безкоштовно локація English Bay забрати необхідно до 30.06 пишіть! 🤍