Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вони ще співають?)
-
Доброго дня! Дівчата, хто вже влаштував своїх малих 3-4 років в daycare в Річмонді, поділіться будь-ласка досвідом)))
-
Запрошуємо на показ укр фільму Ірини Цілик "Земля блакитна, ніби апельсин" (та дискусію опісля) - 7 вересня, о 7 годині, 149 West Hastings Str (SFU Centre). Кошти від продажу квитків - підуть на підтримку волонтерських ініціатив в Україні reelcauses.org/the-earth-is-blue-as-an-orange/?mc_cid=c29f2d793d&mc_eid=UNIQID
-
Підкажіть будь ласка, ті хто не мають намір залишатися в Канаді, як з нею коректно попрощатися, я маю на увазі як закрити чи анулювати SIN?
-
SIN якщо починається на 9 то він і так тимчасовий
-
Привіт, надішли портфоліо в пп
-
Почитайте на державному сайті про професіі in demand. Спілкувалася з хлопцем, який працював хаусменом в готелі і отримав pr. Подаватись можна не через півроку, як в Манітобі, а через 9 чи 12 місяців, але на мою думку БК того варта.
-
Друзья, всем привет! Подскажите, пожалуйста, где искать инструктора по вождению? У меня есть украинские права, но я не ездил уже 5 лет, хочу немного вспомнить и сдать на права
-
Рекомендували не одноразово інструктора Володимира ..
-
Я маю контакт інструктора, але не знаю чи він в Коквітламі теж працює. Володимир (604) 671-4075
-
Дякую вам!