Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Мені,на жаль ,не допомагає. Я намагалася і фільми дивитися і читати.
-
А скільки часу ви це робили? Справа в тому, що курси два рази на тиждень швидкого результату не дадуть, навіть до курсів треба щось робить бажано щодня. Хоча можливо ці курси майже кожен день. Теж подавалась на оцінювання коли ще була в Калгарі, але відповідь надійшла через два місяці, коли вже переїхала в інше місце.
-
Найкращий варіант, звичайно, інтенсивні заняття з кимось, самостійно дуже швидко від цього починає тошнить. Це я про свій досвід, але в мене не було можливості займатись з вчителем, тому це робила самостійно і купуючи деякі онлайн курси
-
Стосовно фільмів, спочатку перестлювала себе щоб їх дивитись, а зараз дивлюсь тільки англійською, бо іншою мовою вже не цікаво
-
Є платні в MOSAIC, там знижка для Українців. ILAC. Можна у спробувати підібрати за часом наш Український Grade Education Center - займатись дистанційно. Вони одні з найкращих в Україні. Grade Education Center grade.ua/uk/#course=adults
-
24timezones.com/ru/difference/vancouver/kyiv
-
engage.mosaicbc.org/english
-
www.ilac.com/
-
Доброго дня , хтось має інформацію чи з України можуть виізджати чоловіки за кордон коли отримують PR в Канаді ? (Visa and COPR) документ
-
А в переліку категорій це є - виїзд на пмж за кордон
-
Зараз знайду
-
dpsu.gov.ua/ua/Peretinannya-derzhavnogo-kordonu-pid-chas-pravovogo-rezhimu-vonnogo-stanu-Pitannya-vidpovid/
-
Вы такие вопросы лучше иммиграционной службе задавайте
-
Я ж і не говорив за Cuaet, я за PR говорю , через іншу програму
-
Ну я думав може тут хтось є хто може просвітлити