Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Навзаєм!)
-
Привіт! А чи має хтось досвід, як отримати місцеві права, не віддаючи українських? Права категорії L теж не дають, бо я обмовилась, що маю українське посвідчення. Воно в мене є, але я планую повертатись через деякий час і мені просто шкода віддавати його на утиль. Якесь тупе правило, на мою думку
-
Цікаво, чоловік казав, що його права зашредерили 🤣 і в групах та сама інформація. Може тому, що ми PR, трохи раніше від початку війни виїхали. перепитаю, може вийде попросити. Дякую за відповідь!
-
Супер, ще раз дякую 😊
-
Ще виникло питання: скажіть, будь-ласка, коли подавались на SIN там необхідно завантажити документи в заявку. Серед цих документів має бути також підтвердження вашого місця проживання. Але я тимчасово живу тут у знайомих і не маю чим підтвердити мою адресу проживання. Який документ для підтвердження адреси зазвичай подається? Заздалегідь дякую🙏
-
Не знаю як в інших містах, але черга на отримання СІН в Річмонді величезна. 15 вересня отримували, прийшли о 10 ранку, забрали СІН останніми тільки об 16. Тому тут люди приходять за 2-3 години до вікриття та займають чергу.
-
ні, то черга на отримання СІН. Тут дві різні черги і за паспортом менша
-
Чому тупе? Правило в тому, що ви повинні мати лише 1 права. Ви можете 3 місяці їздити по українським. Якщо віддасте, то вам не повернуть, їх утилізують, щоб ніхто не міг скористатись. Коли поверетесь в Україну, просто скажіть там, що загубили і вам зроблять нові. Повірте, краще тут отримати зразу full license, ніж з нуля починати.
-
Правило мені видається тупим бо я не розумію, в чому сенс мати лише одні права (хто може їх використати з моїм прізвищем та фото?). Враховуючи, що немає консолідованої міжнародної бази посвідчень. Наприклад, якщо я живу півроку в Канаді, і півроку в Україні, то це ж незручно. Або ж я чогось не знаю та не розумію. В мене права старого зразка, тому не хочу їх міняти на нові. В моїх нема терміну дії та обмежень. Але дійсно, якщо інакше ніяк, то буду віддавати
-
Сенс в тому, що вся ваша страхова історія, штрафи та інше фіксуються в системі з прив'язкою на права. Тому в системі у вас може бути лише один номер вашого drivers license. Український чи канадський. Якщо півроку тут, півроку там, то авжеж, добре мати два документи. Але,в який спосіб ви їх отримаєте, то вже ваша справа.
-
Добрый вечер! Подскажите, может кто знает, где в Бернаби можно сфотографироваться в формате на грин карту? Спасибо
-
Staples, London Drugs
-
Друзі збираємо охочих сходити на BBQ, 01.жовтня. 2022 року у мальовниче місце у Річмонд. Прохання тим хто буде поставити + у коментарях. Раді усім національністям хто із нами однакової думки. Із собою узяти щось для BBQ (сосиски, ковбаски, мясо, зелень, котлети та булочки до них) можите взяти і щось інше, Також із собою візьміть щось попити BBQ я візьму але ще одне зайвим не буде Збір о 15.00 поканадськи 3pm Можете взяти із собою крісла та деякі ігри Також дивитимемося по погоді щоб небуло дощів(BBQ може перенестись через непогоду на наступний день або на наступну суботу) Локація
Terra Nova Adventure Play Environment (604) 276-4000 maps.app.goo.gl/kkvwZ2anF2iu9RAy7
-
Спасибо большое