Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Хто відправляв посилки Ванкувер-Краків? Відгукніться прошу в ПП. Маю кілька запитань.
-
Доброго дня канадські українці) Маємо візи, шукаємо квитки до BC. Поділіться будь-ласка досвідом або контактами агентів, які зможуть підібрати більш-менш вигідні умови. Або можливо ви самі купляли ( орієнтовні ціни на квитки) Є нюанс, ми летимо з котиком
-
Якщо хтось має бажання допомогти інформаційно, буду вдячна.
-
Добрый день, из какой страны вылет у вас?
-
Мы сейчас в Румынии Клуж-Напока
-
t.me/FlyConcierge
-
Лучше лоу-костом добраться до Лиссабона/Парижа/Берлина , возможно Польши (с вылетами из Польши не знаком), а от туда будут дешевые билеты. Плюс насколько я понимаю, котика хотите везти в салоне, а не в грузовок отсеке. Если так, то арабские АК могут не пустить в салон котика.
С декабря несколько Канадских лоукостов запускают ежегодные рейсы из Лиссабона/Парижа/Берлина и ттам билеты можно за 200 CAD на человека купить
-
Раніше було з 12 років . Зараз треба перечитувати, бо Канада трохи спростила все це з 1 жовтня. Пошукайте в історії чату
-
Ориентировочно цены не подскажите и насчёт животного? У меня уже голова как дом советов)))
-
Спасибо большое
-
Швидше за все, це обман. Коли ви скануєте чек, гроші з’являються на рахунку у мобільному додатку автоматично, але банк ще не провів цю транзакцію. На верифікацію і зарахування грошей йде декілька днів.
-
E-transfer більш надійний
-
Подобное было и в Европе: я к Вам пришлю курьера с деньгами и он заберёт товар.
Мой совет: продавайте вещи лично и проверяйте деньги (наличные или трансфер) на месте, пока не разошись.
-
Всі хто вже в Канаді, підкажіть, які перші враження і що потрібно максимально швидко вирішувати в першу чергу? Житло і школа у нас вже є, рахунки і страховки нам допоможуть оформити, можливо є щось, про що ми не знаємо(
-
Всім привіт) мене звуть Ульяна і це мій другий день у Ванкувері, потрохи освоююсь 😄. Ніхто не має бажання увечері погуляти разом і вийти десь на каву?
Від літання з паперами вже голова обертом йде ...
-
І ще є питання, хто летів West get, які враження, чи нормальна авіалінія?