Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ребята, в волмарте на кассе меня зааплаили на их кредитную карточку, хотя перед этим слова credit и близко не было (думал, что просто какая-то дисконтная). Недоразумение возникло, когда сказали, что я аппрувнут и начали пояснять детали, тогда то и выяснилось, что речь о кредитке. В общем, хочу ее отменить, узнал как это делать, но было поздно - завтра займусь этим. Вопрос: запрос на кредитку и ее отмена по идее сильно повлияют на credit score. Возможно какие-то советы, если кто сталкивался или представляет, как нужно действовать в разговоре с ними, чтобы все откатили без воздействия на мой кредитный рейтинг? Заранее благодарен за советы.
-
Та я завзвички такий - переймаюся через усе, що мене стосується 😅 особливо фінансів ☝️
-
Да, это я знаю, так и делаю. И знаю про 2-3 кредитки... Но хотелось бы их иметь от банков, а не волмартов... И не на третий месяц пребывания вторые открывать, тут хотя бы одной попользоваться сначала 😅 Кстати, с кредитками тоже весело: после заправки авто был холд, возврат и фактическое списание на заправленную сумму. На следующий день и до сих пор висит холд, возврат пропал, фактическое списание и плюс ещё раз фактическое списание. Красота - баланс кредитки просто в свободном плавании стал. Если после выходных ничего не стабилизируется, пойду в банк выяснять как это все работает 🤷♂️
-
Банк вам не зможе домогти. Питання щодо кредитки треба направляти за номером телефону Visa/Mastercard, що на зворотній стороні фізичної картки.
Проте можу вас запевнити, що такі плаваючі транзакції тут постійні. Зазвичай, треба 3-5 робочих дня, щоб все нормалізувалось на рахунку. Вихідні та свята впливають.
Все у вас буде добре! 😉
-
Да, я уже замечал такие "движения" транзакций, но они были незначительными. А тут холд на 250 и заправка на 113 была (х2 сейчас удержание показывает), плюс отчётный период где-то сразу после выходных будет. Вот и кипишую 😅 Но спасибо, что внушаете надежду на все хорошее! 💙💛
-
Дорогі мешканці цієї групи. А не могли би ви по можливості поділитися саме своїм досвідом оренди житла у Ванкувері. Як довго шукали і де краще шукати (саме ваш досвід, всякі сайти я знаю, звісно. Та все ж). Які докемунти і докази спроможності оплачувати давали саме ви. І яка ціна. Я багато читаю, дивлюсь. Але особистий досвід людини все ж інше. Так само багато бачила про допомогу самих канадійців. Але теж не зовсім розумію де її просити)). Я не кажу про безкоштовне житло прям. Наприклад, попроситись в бейсмент на місяць за помірну оплату
-
На craglist шукали з дівчинкою, достатньо довго вийшло, в когось по знайомству швидко виходить Важливо гарно себе представити, повідомлення відправляти не просто з питанням, чи вільно а мінімальний документ Коли вже на зустрічі дивишся квартиру теж дууужее важливо розговорити ленд лорда бо таких як ти вони в день бачать багато, важливо запам'ятатись Вийшло зняти коли скинули виписку з банків, референси роботи або колишніх власників в яких жили Але це не підходить для тих хто тільки приїхав :(
-
ми подумали от з якого боку: ми в Батумі живемо більше року. і тут було відносно дешево. квартиру ми знімали за 200 дол. самі зарплати в Грузіі дуже низьці. просто ну дуже. наприклад середня десь 200 дол у людей. а у багатьох менша. але чоловік працює в казіно барменом. зарплата, звісно, інша. я фріланс і в Україні в мене фоп. все було відносно ок. поки сюди не понаїхали десятки тисяч росіян і через це квартири взлетіли від 400 баксів до 1000 і вище. і наша теж. ціни на продукти стали просто жесть. особливо коли платиш українською картою. в кафе ресторанах також все взлетіло. і стало прям дуже важко в фінансовом плані. я до чого це все. якщо порівняти рівень життя в Канаді і Сакартвело, то стає очевидним шо навіть при такій вартості житла у Ванкувері двом працюючим людям реально його знімати і жити місяць. а тут стає просто нереально. тому боятися- це нормально. але якщо старатись і працювати, то точна все вийде. залишається тік прилетіти, знайти роботи і те саме житло)))). тобто, найважче
-
ви просто не можете уявити(((((. в тому році багато тут вже жило і відпочивало. було важко морально. бісили хана. а після 24го стало жахливо. вони ввалили сюди прям десятками тисяч. зараз Батумі- ніби російське місто з грузинською прислугою. моє враження. ми майже нікуди не виходимо взагалі. бо знаходитись біля них інколи нестерпно. мерзенно, я би сказала. влада в Грузіі прокремлівська, нажаль… тому нічого вони не закриють. тут і товари і більшості кацапсбкі. в нас пішло декілька місяців на те, шоб знайти всі потрібні продукти по місту. бо ми не купуємо російське з 2014.
вибачте, що це не по темі Канади.
-
Бляха і я на неї попалась. Тепер теж відміняти, вважала що дисконтна