Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
А на основі чого Ви збираєтесь робити extension? Job offer, LMIA?
-
Взагалі Ваш статус не пропадає, якщо Ви подаєтесь онлайн, а минулий перміт вже прострочений. Я подавався на новий перміт, онлайн, за тиждень до того як термін мого попереднього перміту закінчувався, і в мене ніяких проблем не було
-
Сидів два місяці чекав на новий, але спокійно міг працювати
-
Перевіряйте свою особисту інформацію, рік народження, щоби ім’я буква у букву співпадало з іменем у паспорті.
-
Ровно неделя с подачи и до зачисления.
-
Если память не изменяет, то ли на каком-то правительственном сайте Англии, то ли аэропорта лондонского есть подробная информация, как определить нужна ли виза для пересадки.
-
@VllaaaaaDdd
-
Зависит от Ваших виз, билетов, авиакомпаний и, самое главное, аэропортов.
-
Нет
-
Підкажіть будь ласка, хто живе у North Vancouver, чи зручно добиратися кожен день на роботу на інший берег, якщо робота у Ванкувері. Чи часто бувають затори якщо їхати на автобусі до Даунтауну, чи бувають перебої у роботі seabus? Чи бувають ситуації, що через погодні умови ти можеш опинитися там відрізаним від іншого берегу?
-
Из рассказов местных и по собственному опыту мостов: заторы бывают, если авария - вообще можно забыть про рабочий день иногда. Если недалеко от даутнаута работа, то морской автобус якобы самый стабильный зачастую. Если им удобно пользоваться, то можно с этим жить. Ещё раз: это со слов местных. Но, естественно, лучше не разделять работу между мостами.
-
Я працював в north Vancouver, а жив у Бернабі. Якщо буде хоч одна маленька аварія на одному з мостів, то будете дуже довго стояти в заторі. Якщо є можливість добиратись на сибасі, то беріть сібас
-
Шукаю учнів на індивідуальні заняття з англійської мови. Допоможу з будь-якими питаннями, підготовкою до екзаменів, розмовною англійською, постановою вимови, граматикою і тд. Маю великий досвід роботи і десятки задоволених клієнтів. Мій рівень: С1, живу у Канаді. Ціна: $25/год