Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, планую летіти в Ванкувер через Лондон, цікавить питання щодо візи, тому що буде потрібно виходити із транзітної зони, то ж чи потрібна віза? Можливо хтось також летів ВестДжетом через Калгарі? В правилах перетину Великобританії зазначено, що якщо прямуєте в Канаду та є канадська віза, то транзітна віза не потрібна. Але хочу спитати в тих хто вже так летів на практиці. Дякую
-
@thinkwide
-
Дякую вам! @litrovichd
-
Доброго ранку, порекомендуйте, будь ласка, в якому банку краще відкрити рахунок/картку?
-
@Maria_Reika
-
Дякую ❤️
-
Юль, Тобі процент хоч якийсь банк виплачує за нових клієнтів?)
-
Ні, я карму чищу ☺️
-
Але банк і дійсно хороший, це так
-
БЕЗКОШТОВНІ КУРСИ АНГЛІСЬКОІЇ МОВИ ДЛЯ СВМЕЙ З ДІТЬМИ 0-5 РОКІВ. НЬЮ ВЕСТМІНСТЕР Деталі та реєстрація за інформацією на постері.
-
Здравствуйте, хотела поблагодарить за ответы на нашы вопросы и сказать что мы порой эмоцыональнее чем хотелось бы извините.Мой сын 3 лет,когда слышыт звуки сигнализации машын,или при проверке пожарной,пугается сильно ,плачет и прячется под стол,думая что это тревога которую он слышал в Украине . Мы очень стараемся адаптироваться,прийти в норму,но на все нужно время и огромные усилия.Иногда реакция на слова,события,или непонимание чего то может быть сильнее и неожиданнее чем мы ожидаем сами. Ещё раз извините и спасибо за поддержку и помощь!
-
-
Скажіть будь ласка, якщо летіти Варшава ванкувер, там зупинка в Лондоні 4 години, віза не потрібна так?
-
Я з України не можу чомусь додзвонитись в air Canada
-
Juliya
-
Дякую)
-
WorkBC може порадити Вам курси і іноді оплатити якусь частину вартості. Краще спитати у них напряму, чим вони можуть допомогти.