Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Український закордонний паспорт
-
Загранпаспорт или SJTD (single journey travel document - лист бумаги с визой и вашей фоткой, если у вас нет загранпаспорта и вы подавали на CUAET)
-
Як поставила Shaw. У Pacific Centre магазині є відділення Shaw,біля великого оленя. Там є Віталій Вовк продавець. Він українець, він допоміг мені з вибором. іШвидкість гарна, 500,особливого для тих,хто працює з дому. Коштує 85 у місяць, Можна вибрати дешевше,якщо вистачіть меньше .
-
Увага робота! Якщо комусь потрібна фул-тайм чи парт-тайм робота, можу вам з цим допомогти. Вільний графік роботи, можливо працювати без знання англійської мови. Заробіток 15-30$ на годину(залежить від виробітку). Якщо вам цікаво - звертайтесь. Розповім, допоможу, підкажу😎
-
Скину номер в лс
-
Местные жители подскажите пожалуйста можно ли живую ёлочку (на фейсбуке бесплатно раздают) или это запрещено?
-
Божественно! Дякую)
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка якщо у когось було таке, я продав автомобіль в Україні (довіренність на батька була), то як можна кеш перевести в Канаду, і чи потрібно його якость декларувати. Можно через крипту, але потім коли буду класти кеш на рахунок - будуть питання бо сума вище 10 тис дол. Дякую!