Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Про яку ціну та провайдера мова?
-
Так
-
Дякую. На bc pnp?
-
Доброго дня, Підскажіть будь ласка. В мене така ситуація. Плануємо сім’єю приїхали до Ванкувера у лютому. Зараз продаю свій автомобіль в Україні. Чи хтось стикався з ситуацією продажу чогось в Україні та переказу грошей в Канаду? Питання саме в тому, як передати гроші від продажу авто з України в Канаду? Чи може є у когось контакт хто може надати консультацію?
-
Crypto or swift.
-
Дякую вам за відповідь. Але мені сказали, що наразі неможливо з України відправити свіфт, із за війни.
-
Я взагалі чула, що зараз ніяки Свіфти не проходять. Сама намагалась оплатити с Фіат в приваті, сума була до 200 евро, в мене не пропустило.
-
Crypto, PayPal, paysend, cash у такому випадку. I перевiряйте лiмiти. В Канадi крипту легко та легально можно вивести
-
Дуже дякую вам за відповідь! Допомогли 🙏
-
Давайте я спитаю в знайомого як він це робив і почитаю за програму , потім відпишу
-
Підкажіть, як підтвердити для Канади попередній досвід роботи в Україні, якщо працювала на IT компанію як ФОП (запису у трудовій книжці не було)? І як підтвердити компанію, яка була ще раніше (2016-2018рр), якщо її вже не існує (взагалі зп була у конвертах😒)?
-
Ну пробуйте знати контакти начальства і хай напишуть лист з підтвердженням що ви там працювали , можна також добавити з бухлатеріі виписку по ЗП. Саме головне це те щоб було розписано позиція , кількість годин і зп з підписом директора /замісника на фірмовому бланку .