Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Всім привіт ) підкажіть будь ласка де знаходиться номер ворк перміта для чекіна потрібно 🙈
-
В верхнем правом углу, U123456789 (9 цифр), черным цветом
-
Привіт всім. Благаю вас, не пролистуйте це повідомлення, будь ласка! Склалась така ситуація, що ми з моїм дворічним синочком, на сьогоднішній день - живемо в Україні. Знаходимося зараз, в дуже складних життєвих умовах, опинилися ми в них, через невеликі фінансові труднощі, які почалися після звільнення. Щоб вам було зрозуміло, зараз, мені навіть немає за що, купити нам з сином поїсти. Дякувати богу, що ще трошечки залишилося дитячого харчування, але його вистачить, приблизно на один - два дні, максимум. За їжу для мене, я краще промовчу. Люди, якщо ви можете, то будь ласочка, дайте мені в борг декілька сотень, або у кого, скільки, є. Прошу всіх вас, спробуйте допомогти нам, хоч якось. Навіть звичайна інформація, може допомогти більше, чим будь-яка кількість грошей. В своїх особистих повідомленнях, я чекаю людей, яким на нас, не байдуже.
-
Підкажіть будь ласка чи потрібно зараз робити тест на ковід якщо закінчився срок вакцинації ?
-
Vbce.ca (у них в метротауне есть обменка, и в Даунтауне тоже)
-
Здравствуйте, можете меня добавить
-
Всім привіт, ми з дівчиною 28.02 прилітаємо в Ванкувер, шукаємо житло, тимчасове або довгострокове. Були б дуже раді вашій допомозі, може хтось знає якусь сім‘ю або людей, які готові надати житло чи в когось є вільна кімната або квартира. 🙏💗 (ми круті, тому в боргу не залишимось) В майбутньому не проти якихось тусовок або посиденьок. Шукаємо нові знайомства, якщо комусь щось треба з Європи або України привезти, звертайтесь (але щоб було не сильно велике, якісь документи, трохи ліків які може треба і тд. ) Чекаємо на фідбек✨
-
Пішли ми сдавати медичний екзамен в Dwyer immigration medical services, треба платити, а потім чекати відшкодування (