Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
2 роки experience треба
-
Заявку бесплатно можно создать
-
Платить только когда отберут
-
Только платить, соответственно, за каждую подачу нужно, как я понял.
-
А якщо є дві освіти які підходять для цієї програми і досвід роботи і там і там. Але по першій освіті досвід роботи більше 2 років, а по спеціальності ,на якій працюю зараз - менше року. В такому випадку буде рахуватись чи потрібно або : - чекати двух років по другій спеціальності - отримати офер по першій і з ним подаватись ? Можливо знаєте
-
Не могу сказать, к сожалению. У меня одно образование, по нему и работаю. У Вас тут переплетение - нужно разбираться конкретно по Вашему случаю.
-
Доброго дня! Вчора прибула до Ванкуверу ☺️ Ворк перміт зробила в Монреалі, куди потім потрібно йти та їхати для оформлення інших документів 🙏🏻 Дякую за інформацію 🫶🏻🙏🏻
-
Вітаю. Я буду у Ванкувері 15 лютого. До цього часу шукаю роботу. Підкажіть будь-ласка, бачила інформацію що "поки шукаєте роботу, можна залишити заявку в work bc". Я зареєструвалась на сайті, але не зовсім розумію як її (заявку) залишити. Бачу на сайті тільки перелік вакансій, куди можна надати своє резюме. Тобто, хочу для себе зрозуміти що значить залишити заявку, можливо можна розмістити резюме? Буду вдячна за відповідь
-
SIN номер - в любом офисе Service Canada (посмотрите по Гугл мапс). В некоторых офисах бывают очереди, стоит приходить до открытия. Счёт в банке - в любом офисе CIBC. Если не планируете менять укр. права , тогда стоит сделать BC ID в любом офисе ICBC.
-
1) банк CIBC простіше 2) MSP www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/pharmacare-for-bc-residents/who-we-cover/ukrainian-cuaet-arrivals 3) BcID www2.gov.bc.ca/gov/content/governments/government-id/bc-services-card/your-card/get-a-card 4) Driver license 5) Medical exam immigrationexam.ca/book-ime-cuaet-medical-test/