Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ще раз, це присутнє - де саме і у якому вигляді? У формі урядових рекомендацій населенню? ОК, моя відповідь: дякую за турботу, але я якось сам вирішу це питання в межах моєї сім'ї. Ще раз. Я тут живу 13 років. Є багато знайомих з дітьми, у тому числі різностаттєвими. Окрім влсної знаю ще декілька сімей, де діти жили у одній кімнаті. Ніколи ні в кого не було ніяких питань.
-
The NOS also states that: Children under 5 years, either of the same gender or opposite gender may share a bedroom Children under 18 years of the same gender can share a bedroom A child aged 5 – 17 years should not share a bedroom with a child under 5 of the opposite gender.
-
Работу ищите уже. Находясь не в канаде. Муж нашел до прилета ( тоже инженер) . Но у него английский был В2. Уже готовится на сдачу IELTS. Жилье- зависит от района ,где захотите жить. Если ребенок до 5 лет, значит один из родителей скорее всего первое время будет дома с ним. Так как с садами беда и это удовольствие довольно дорогое от 700$ ( исправьте если не ошибаюсь), с 5 лет деть ходят уже в kindergarten при школе ( бесплатно). Работать сразу инженером или архитектором вы не сможете. Нет местных сертификатов и дипломов. Разве что drafter ( чертежник) - английский В1 или project coordinator( минимум В2 .)
-
Я плачу за садок 1650, але були варіанти і дорожче
-
Почніть з того, що пошукайте (наприклад на job bank) вимоги до ваших професій, чи потрібна сертифікація щоб мати змогу працювати і в яких провінціях, запитайте на LinkedIn у роботодавців які в них вимоги. Щоб не вийшло так, що вам доведеться по приїзду ще довго вчитись а не працювати. Житло знайти у Ванкувері не перебуваючи тут, це тільки якщо як прихисток у когось (host family), не чув щоб хтось знаходив оренду довгострокову з-за кордону. Діти в 5 років (в рік коли 5 років виповнюється) можуть іти до школи (безкоштовно) в 0 клас, але це з 9 до 15. After school (YMCA, etc) місць дефіцит, нам не вдалось знайти нічого поблизу, залежить де житло знайдете. Переліт? Переліт собі як переліт, нічого особливого, купляйте квитки як вам зручно да летіть. Найвигідніші варіанти бувають з Угорщини з пересадкою у Франкфурті.
-
Насколько я поняла , что ребенок старше 5 лет , не может делить спальню с ребенком младше 5 лет противоположного Пола