Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Привіт усім , підкажіть якщо діти вписані у паспорт матері то можуть виникати якісь проблеми к Канаді ?
-
Доброго дня ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300 гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 14-15 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допожіть
-
Доброго дня! Планую переїзд до Ванкувера з донькою, мені 40 років доньці 16. Англійську мову не знаємо але в процесі вивчення. Я з міста Чернівці ,працюю закрійником весільних суконь. Була власником майстерні по ремонту одягу 10 років. Також працювала ОТК, технологом швейних виробів. Планую переліт середина березня. Шукаю родину хто зміг би прийняти нас на пару тижнів поки не влаштуюсь на роботу і зможу самостійно орендувати житло. Я без шкідливих звичок, тварин немає. Буду дуже вам вдячна за допомогу.Слава Україні!
-
На когда вам нужно и откуда?
-
Здравствуйте. Мы летели из Франкфурта в Ванкувер. Летели Air Canada. За билеты заплатили 1400 дол за двоих. Рейс должен был быть прямой, но авиакомпания его перенесла в последний момент, и были пересадки но в Канаде. Ещё можно было брать 4 единицы багажа, что оч удобно. Билеты брали через эту группу. Напишите, спросите. Там очень выгодные цены. Я даже боялась брать, думала может подвох в чём-то🙈😅 t.me/FlyConcierge В kiwi лучше не брать, там оч много проблем у людей с ними было.
-
к сожалению транзитная виза нужна, её можно заказать онлайн при этом нужно будет поехать в посольство Британии сдать пальчики я пол года назад должна была лететь транзитом через Лондон, меня не пустили на рейс, пришлось сдавать билеты🤷♀️