Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
По прильоту в аеропорту ви можете знайти організацію SUCCESS, вони допомагають новоприбулим, але готель нададуть тільки якщо будуть вільні номери і тільки на два тижні. Тому раджу перестрахуватися і знайти варіант через аірнб. Житло знайти складно, але реально. Раджу писати орендодавцям коли у Ванкувері ранок-день. Мені саме в цей час активно відповідали. ukrainehelpvi.ca/vancouver-airport-success/
-
Кого цікавить підробіток-пишіть за деталями в лс🙃 Кур’єром в Uber eats Виплата щотижня Вільний графік, самі обираєте для себе графік та кількість годин Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас Допоможу з реєстрацією та всім необхідним для початку роботи 👾
-
Я посчитала свои билеты. У меня вышло дороже через посредника. Я заказывала напрямую
-
Змінилося місце зустрічі.
-
Я читал комментарии, что обязательно ворк пермит нужно оформлять в первом аэропорту Канады. И если маленький зазор по времени между перелетами, вы из-за очереди можете не успеть на свой рейс. На сколько я понял ворк пермит лучше оформлять сразу либо придется очень долго ждать по почте Одна женщина писала, что не успела на рейс из-за оформления ворк пермита и ей бесплатно дали билет на следующий рейс до города назначения, когда она сказала что задержалась из-за этого. Ну, мне кажется, может так и не повезти.