Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Може підкажете в який саме час моніторити, бо поки без варіантів 🤷🏼♀️
-
Доброго дня шановні! В мене велике прохання! Якщо в когось є запис до консульства на оформлення нового паспорту дітям до 16-ти років і Ви не зможете скористатися своїм записом, будь-ласка, віддайте цю запис мені. Я вже близько місяця намагаюся спіймати чергу, но не виходить. Велике дякую.
-
Шукайте в бібліотеках вашого міста. У нас в Нью Вестмінстері в бібліотеці є English conversation двічі на тиждень, з носієм англійськоі мови. Це не зовсім курси мови, це більше можливість поспілкуватися на живій англійській мові з носієм, граматики там не буде. Заняття безкоштовні.
-
Ребята, кто здесь уже давно и имеют личных/банковских Financial Advisors, можете поделиться контактами толковых, проверенных, к кому можно обратиться на начальную консультацию (какие схемы вложений - RRSP, TFSA, инвестирование...) и, возможно, по дальнейшему сотрудничеству? Заранее благодарен.
-
Доброго дня! Підкажіть, чи можна дитині, народженій в Канаді у громадян України, зробити громадянство/паспорт України віддалено? Або навіть не віддалено. Враховуючи, що в нас не дозволене подвійне громадянство
-
Так, але мені ж треба буде надати свідотство про народження. Яке по факту і є свідченням канадського громадянства. То думала, що будуть питання. Супер 👌 дякую за відповідь)
-
Спасибо ☺️
-
Спасибо! Буду изучать. А от канадского гражданства нужно отказываться?