Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Оплатити картою можна , чи тільки готівкою ?
-
Зрозумів, дякую
-
Rider express bus прямий з аеропорту до ванкувера. 66й супер, якщо є бажання/змога прогулятися годинку до зупинки 66-го, бо він в аеропорт не заходить
-
Привіт) порадьте будь ласка, де можна купити контейнери для їжі, щоб носити з собою на роботу? Бо багато ланчбоксів які я бачу, вони під сендвічі і т.п. А мені треба нормальний, щоб кашу, овочі можна було б носити, і нічого не протекло. Де знайти якісні та симпатичні) Поділіться, де ви купляли.
-
Я брал такие в суперсторе Ziploc Twist n Loc Food Storage Meal Prep Containers, Reusable for Kitchen Organization, Dishwasher Safe, Soups, Sauces and Sides Variety Pack, 18 Piece Set a.co/d/g16VSoC
-
Хочу спросить кто продавал стики для айкоса?
-
Доброе утро
-
Осмотрите внимательно бытовые/кухонные товары в волмарте, суперсторе, костко... Я всегда где-то да замечаю разные судочки.
-
❗️ Увага! Збір!❗️ Доброго ранку 😊! Збір вже на фінішній прямій 🏁! Давайте трішки дожмемо! ✊ Кидайте хто скільки може! Всім гарних вихідних! Для тих хто ще не в курсі - нагадую: Ми - активісти та волонтери Ванкуверу, відкриваємо збір на турнікети для наших військових! Компанія CTOMS (Альберта) надає хорошу знижку на cat7 (32$/шт). В порівнянні: місцеві магазини продають за 44. Знижка надається неприбутковій організації Maple Hope, тому саме через них ми плануємо закупити турнікети. Турнікети потрібні вже зараз та підуть на потреби Національної Гвардії України. Як завжди буде фото та по можливості відео звіт! Давайте оперативно долучатись до збору та шерити його своїх небайдужим друзям/знайомим, разом ми - сила🔥 Перемога залежить від нас💛💙💛💙💛💙 Щоб переглянути звіти та все, чим ми займаємось переходьте в наш телеграм та інстаграм *** Турнікети потрібні ТЕРМІНОВО і якомога БІЛЬШЕ! *** КОЖЕН ДОЛАР ВАЖЛИВИЙ ($32 = життя військового) !!! *** НАДСИЛАЄМО за 3 тижні!!! Долучайтесь до порятунку життя наших захисників 💙💛
-
🔥Триває збір на турнікети!🔥 Долучайтеся. Щоб задонатити не потрібен аккаунт PayPal. Є опція оплати з кредитки. Залишилось ще трішки! Хто не донатив - як раз час для п'ятничного донату! 😻Останні кошенятки: Ilike Whole Numbers - $44 [☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️🧶] Зібрано $3000 з $3500🏁
-
t.me/ukrvanchat/13607
-
t.me/nofuncity_help/957
-
💛Триває збір на турнікети!💙 😻Останні кошенятки: Anonymous - $10 [☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️🧶] Зібрано $3010 з $3500🏁
-
Я теж місяць чекаю, пока тиша повна
-
А кто-нибудь знает может, подскажите пожалуйста, если подалась на смену ворк персика, чтобы снять ограничения, пока тоже нет никаких шевелений, нельзя ли начать работать ? (Есть офер, как раз по профессии на которую ограничения)