Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Попробуйте в Гугл мапс ткнуть маршрут на карте и выбрать общественный транспорт, мне сейчас показывает полтора часа до ДТ от аэропорта. Автобус rider express стоит $43, и потом метро ещё.
-
Привіт! Шукаю #житло #кімната для сумісного проживання. (Бажано з дівчатами). 📍Район Richmond, downtown чи поряд. • Готова переїжджати з середини квітня або в наступному місяці.
-
Привіт, підскажіть чи правда,якщо ти не перебував в Канаді 6 міс,то твоя медедична страхова карта анулюється ? Якщо так,як її активувати знову при приїзді ?
-
День добрый! Пишите в личные сообщения если кому-то нужна кровать и тумбочка с зеркалом бесплатно. Необходимо забрать самим. -Queen size bed (86.5 inch long, 45 inch high, 67 inch wide), includes mattress and boxspring -Matching dresser (54 inch long, 20.5 inch wide, 32 inch high) with mirror (44 inch long, 3 inch deep, 50 inch high)
-
Доброго дня. Я замовляла таку посилочку через укр пошту. 2кг обійшлося в 2000 грн. Через 3 тижні була доставлена мені у Вайт Рок.
-
Можливо хтось стикався з проблемою, коли вибивало помилку при подачі заявки на ФІНАНСОВУ ДОПОМОГУ від держави (на дитину)? Поділіться будь-ласка в особисті повідомлення: хто- як вирішував?
-
Шановні, підкажіть як краще оформити карту медичного страхування? Хотіла пройти медичний огляд а лікар в медичному центрі сказала краще спочатку зробити MSP . Я заповнила форму онлайн тиждень назад але немає відповіді
-
Щиро дякую всім за відповіді, я думала треба безпосередньо отримати карту а потім йти на медогляд
-
Зателефонуйте за номером, вказаному на сайті, де ви заповнювали анкету, та попросіть дати вам ваш PHN (Personal Health Number, або в народі просто MSP number). З ним вже можна безкоштовно проходити медкомісію. А сама картка (BC Services Card) прийде тільки через 6-8 тижнів.
-
Всім привіт , шукаю бухгалтера для подачі налогової декларації Підкажіть контакти )