Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
В 4:00 pm за Ванкувером пробуйте
-
Добрий вечір 🙏 Підкажіть, будь ласка, якщо в British Columbia я передаватиму на канадські права після 90 днів, з моменту приїзду до Канади... наприклад через 5-6 місяців... видають учнівські канадські права або категорію "5", як зазвичай? Заздалегідь дякую за відповідь🙏
-
Категорію 5 дадуть, але Ви після 3-х місяців не можете їздити по українським правам. Якщо поліція зупинить, дадуть штраф
-
I am super excited right now. I can now pay my bills and take good care of my family. Thank you for bringing happiness to my home with just $20,000 I got $50,000 in 3days Telegram.me/+bH-0luU5uqRhYTI8
-
Ми в Мішоні Тут поруч
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з: •математики •англійської •програмування в іграх Minecraft та Roblox •підготовка до НМТ та школи Дітки від 5 до 17 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем. Пишіть, будь ласка, в приват )
-
Не має такого , наскільки я знаю можна тільки придбати ?Чи десь роздають🤔😱?якщо так , підкажіть де?
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
У норті все класно , нема там нічого складного
-
Добрий день. Як вже сказали, спеціального проїзного або якихось знижок для українців нема. Вам необхідно (точніше, рекомендовано) придбати Compass card. Можна і без такої картки (їздити по разових квитках чи розраховуватися банківською карткою на транспорті безпосередньо). Але це все дорожче ніж із Compass карткою. Картку можна придбати на будь-якій станції, або у Центрі обслуговування пасажирів на Waterfront, або онлайн через сайт compasscard.ca, або у магазинах типу London Drugs, Shoppers Drug Mart, Safeway. Також майте на увазі, що оранжеву пільгову Compass-картку (для підлітків від 13 до 18 років та для людей старше 65-ти) неможна купити у автоматах. Найпростіше таку картку придбати в магазинах чи у центрі обслуговування. Як придбаєте картку, завантажте на неї якусь суму грошей як stored value. Поїздіть якийсь час "у роздріб", порахуйте скільки витрачаєте, і потім зможете визначитися чи потрібен вам місячний проїзний, бо він може коштувати дорожче ніж "у роздріб". Докладніше тут: www.translink.ca/transit-fares/where-to-buy
-
А таке питання, якщо вона мені не потрібна, можливо її кудись повернути?