Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я користувалась Remitly, але зараз нічого не можу зробити Так що треба шукати щось нове
-
Дякую
-
Дякую, буду пробувати
-
Доброго дня, я Олександр , пишу пам'ятні на замовлення вірші та пісні недорого на різних мовах, замовляйте як про себе коханого, так і ексклюзивні, на дні народження, весілля, розлучення як іронічні та ліричні. Якщо знайдете замовлення відповім подякою. Емоції та пам'ять буде назавжди напишіть у личку скину приклад
-
Я думаю, ворк перміт не анулюється, бо є чітка дата коли закінчується термін його дії.
-
Найкраще щоб хтось вдома відкрив валютну картку на долари , і можна через додаток наприклад ТД банку відправляти прямо на ту картку . Курс доречі найкращий ніж через якісь інші сайти
-
Дякую
-
Непогано, але в Ванкувері важкувато з цим. Тут навіть боксів немає тільки продукти за меншу ціну 🤷🏼♀️ Але дякую за підказку
-
Народ, добрий ранок . Я волонтер. Збираємо на східні напрямки . Ось моя інта сторінка instagram.com/elena_babitch?igshid=YmMyMTA2M2Y= Продаю тут різні штучки з укр символікою і усі $$ відправляю на зсу . Чи було б цікаво подивитися вам мій мерч?
-
UP TO $15000 гросс в неделю! 94% от гросса! Приглашаем OWNER OPERATORS CDL A! Оплата каждую неделю! Поддержка логбук 24/7! Предлагаем: - Up to $15000 гросс в неделю - Оплата для овнер оператора 94% от гросса - Показываем RATE CON - Нет простоев - Оплата каждую неделю - Опытные диспетчера, один диспетчер грузит не больше 4‑х траков - Поддержка 24/7 - No Forced Dispatch Требования: - Чистый рекорд - Ответственность По всем вопросам обращайтесь по номеру телефона! Контакты: 📲 773-666-7324 - Alex 📲 773-666-7759 - Viktor
-
Опыт от 6 месяцев! Приглашаем водителей CDL A, оплата до $4000 в неделю. Гросс $10000 - $15000 в неделю! Новые траки 2020 - 2023! Работаем честно! Показываем Rate Con! Компания A&M Carriers Inc приглашает водителей CDL A! Новые траки 2020 - 2023 года, оборудованы всеми удобствами! Трейлера: - Lowboy - Stepdeck - Flatbed Есть траки в LEASE! Условия: - До 3500 миль в неделю. - Logbook 24/7 - Поддержка диспетчера 24/7 - Есть свои линии!! Гросс $10000 - $15000 в неделю! Оплата: - До $4000 в неделю, в зависимости от опыта! Требования: - Опыт от 6 месяцев! - Чистый рекорд! - Знание английского языка! - Честность. Бонусы: - Clean inspection bonus up to $1500. - Реферальная программа: Приведи друга, получили $300 за Водителя, $500 за Овнера! За дополнительной информацией text/call Приглашаем к сотрудничеству Owner Operators. Постоянные мили. Dispatch поддержка 24/7. Контакты: 📲 847-372-2331 📲 802-444-4464 ✉️ [email protected] 🌐 amcarriersinc.com/
-
Приват банк