Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ви знаєте, мені щойно написали що дана інформація застаріла. Зараз порядок вислали такий: "Будь ласка, зауважте, що всі довіреності в Україні дійсні лише 2 місяці з дати Вашого підпису на них. Процес легалізації займає близько місяця. В додатку - детальна інформація щодо легалізації документів. Щодо ціни за послуги перекладача та нотаріуса: Сертифікований переклад - $100+5%GST за сторінку (в ціну також входить редагування довіреності (там також буде вказано, що юридична консультація не надавалась), щоб англомовний нотаріус тут зміг засвідчити Ваш підпис. Нотаріальне завірення перекладу - $90+5%GST Нотаріальне засвідчення Вашого підпису у нотаріуса - $60+GST+PST. Нотаріус знаходиться в даунтаун. З моменту отримання мною Вашого фінального документу і до готового перекладу + зустрічі з нотаріусом розраховуйте на 2 тижні." Така інформація. Чи проходив хтось вже цей процес?
-
Дякую за інформацію. Так, згадала, що десь читала інформацію про легалізацію довіреності 2 місяці. Спробуйте пошукати по ключовому слову в чаті. Потім ще треба подумати чи варто оформлювати довіреність 🤔 Оскільки мені, наприклад, потрібно забрати трудову книжку з відділу кадрів з роботи, то це явно дорого та багато часу. Але якщо потрібно щось продати в Україні за довіреністю, то може це і варто зробити 🤔
-
Хто цікавився Нееts, Nео та цигарками? Мені подруга дала магазин, де вони з чоловіком беруть і я нарешті змогла замовити нормальні цигарки, а не те що тут продають Можу поділитись знахідкою, напишіть - дам контакт
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Vyacheslav katalevskiy - $100 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️] Зібрано $2835 з $3500🏁
-
Кто-то искал где можно купить нормальные cигapeты, Нееts и Nео? Мне знакомые которые давно тут живут дали магазин где они заказывают, сегодня забрала свой parliament) Так что если кому-то надо подсказать - напишите мне
-
t.me/ukrvanchat/19800
-
Привіт, таке питання, хто може допомогти установити вінду?
-
Хелоу, шукаємо 1 людину з ракеткою щоб зіграти теніс сьогодні в стенлі парку о 4, напишіть в приват якщо маєте бажання
-
Видела тут вопросы по поводу стиков для Іqоs и Glо, с cигapeтaми тут тоже тяжело конечно, качество у магазинных просто отвратительное! Я лично узнала у местных где они берут и заказал - очень довольны, берём регулярно. Если кому-то нужно - напишите, поделюсь контактом с вами