Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Хотя я так смотрю что уже
-
Якщо в вас сильно болить серце, то йдіть зразу до емердженсі, якщо у змозі пересуватися самостійно, якщо ні, викликайте швидку. краще дві години посидіти в емердженсі але відповісти на всі свої питання зразу ніж два дні бігати по валкінах та отримати направлення на кардіограму яку потім ще й лікар має подивитися. Нехай все буде.
-
Valeria
-
Вчора було досить піздно, якщо не проти - останній раз підійму тему. Якщо хтось хоче безоплатньо долучитися до конференції - зареєструйтесь, будь ласка, завчасно, бо кількість місць обмежена і за кожним закріплюється місце, просто прийти на конференцію - є великі шанси не потрапити. Але будь ласка, реєструйтесь тільки якщо реально плануєте бути, інакше ваше місце залишиться порожнім і хтось може не потрапити. Дякую
-
Покриває
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста по поводу медицины( ребенку нужно сделать x-ray возможно перелом, но я не понимаю наша страховка годовая по Quaet покрывает это или нужно платить?
-
Дуже дякую
-
spotprawnfestival.com/?fbclid=PAAaY0i1orDRXsVyo-4QtvS5QzQMKRuBAk81uCzYoJMwyNMCgS1t5HVjNfldE
-
Всім привіт! У нашої співвітчизниці, яка проживає у Ванкувері, песик потрапив під авто і потребує операції. Вартість операції досить велика, тому власниця просить допомоги у зборі необхідної сумми. Ось посилання на збір gofund.me/41a182bf Також прикріпила чеки про витрати з клініки. Будемо вдячні за будь-який донат💛
-
Спасибо, уже были там. Все хорошо, перелома нет слава богу. Но осваивать скейтборд теперь будет осторожнее)
-
Откройте новый уровень наслаждения с Haшими прoдуктaми! Нееts для Іqоs - идеальное сочетание вкуса и комфорта. ЕlfВаr - мягкая альтернатива традиционным cигaретaм. А cигaрeты марок Parliаment, Marlbоro , Sоbranie и других с укр aкцизом предлагают неповторимые вкусовые ощущения классических cигapет. Попрoбуйтe сегодня и открoйте для себя удовольствие безграничного выбopа! Работа только через PayPal !!!
-
МОШЕННИЧЕСТВО
-
Укажите название компании, официальный сайт и локацию Без этой информации ваше объявление попадает в категорию МОШЕННИЧЕСТВО
-
Доброго дня! Сім'я два дорослих +1 дитина підліток , та два кота шукаємо будинок 2 bedroom Surrey, Langley Бажано з 1 червня. Може хтось порадить ріелтора українсько мовного або руско мовного, будемо дуже вдячні! Всім гарного дня!