Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ця дитина на кассі працює 7 годин/5 днів на тиждень? Мене це питання цікавило більше), наскільки діти в такому віці серйозно ставляться до повноцінної роботи? Дозвіл в нас є, ми одразу зробили Work Permit для нього, коли приїхали. Питання як діти справляються з повноцінним робочим днем в такому віці?) Цікаво було узнати досвід інших батьків.
-
Усім привіт! З приводу українських книжок у бібліотеках. Мені відповіли, що бібліотеки вирішують якими мовами закупати книжки базуючись на демографічній складовій. Статистика по населенню використовується там з 2021 року, коли українців тут було не так багато. Коли вона буде оновлюватись невідомо. Мене зконтактували з людьми, які займаються комплектацією книг у коквітламській бібліотеці. З приводу паперових книг поки що вони сказати нічого не можуть, але вони планують велику колекцію електронних книг, які за наявністю картки бібліотеки можна буде читати безкоштовно. Запропонували мені надати їм список українських книг і авторів, які публікувалися за останні 2 роки, старіші видання вони закуповувати не будуть, я не спитала чому. Тому якщо у вас є пропозиції таких книг, або авторів напишіть мені в лс будь ласка, я складу цей список і налішлю їм. Також вони дали мені посилання де можна просто у них на сайті запропонувати книгу, яку ви б хотіли щоб бібліотека придбала. Я точно не знаю чи ця опція доступна усім, чи тільки тим, у кого є картка бібліотеки (її неважко отримати, якщо що, достатньо просто прийти у бібліотеку, показати будь-яке id з фоткою і вас зареєструють та видадуть картку) нижче дам посилання для пропозиції книг.
-
@elena_stadnyk
-
А на рахунок формування своїми силами такого не дозволяють в бібліотеках
-
Доброго дня. Терміново шукаємо 2 бедрум квартиру або бейсменд, бажано з меблями у Ванкувері чи Річмонді. Два хлопця,без шкідливых звичок, працюють. Чи можливо хтось пропадати ріелтора? Зазделегідь дякую.
-
Працювати цілий тиждень дитині буде дуже важко, і морально і фізично. З нашого досвіду, моя дитина працювати тільки один день у повну зміну. Було дуже важко йому, тому що на той момент, в нас не було авто, і він з батьком, рано о 4:00 ранку йшли на зупинку. Так він проїздив осінь та зиму. Зараз більш комфортно, відвозимо на машині на роботу та забираємо. Йому стало спокійніше. Почав працювати з задоволенням. Але щоб дитина не кинула роботу, їй треба знати для чого це їй. Наприклад, ми з дитиною визначили, що він працює для себе, його мета назбирати гроші собі на авто та на навчання в університеті. Ти ж не будеш до університету на громадському транспорті добиратися? Так я поставила питання. Зараз в літній період планує працювати через день. Бо ще паралельно буде навчатися.
-
Я вибачаюсь,нам,у церкві сказали, що о 2 буде цей евент. Багато людей ідуть в церкви,в неділю зранку. Так о котрій годині? Можете підказати?
-
Це в продовження теми книжок. Хороший список від Богдани Романцевої platfor.ma/topic/literatura-na-lito-grandioznyj-spysok-must-read-knyzhok-dlya-ukrayintsiv-ukrayinok/?fbclid=IwAR0-stCYE9IfRKnUTq_faS4Cxd17dKnrdmu0JkicZl5EZrS7Efqxxn1mPIE_aem_th_AZVMoa3ciPCnWb8iBY6RvmeR-s7_geXd6bEEssTdi1uKwuBPA0cOGy_dcYFI8bMf3FM&mibextid=Zxz2cZ
-
Це те,що вислали нам.
-
Щоб не вийшло,як в попередні рази,хтось прийде в один час,а хтось в інший.
-
Я теж вже бачила виправлену годину на 2:00pm
-
Alex (604) 710-4054
-
Знову субота, знову імміграційний стрім. Запрошую t.me/sklexperience?livestream