Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Якщо багато зайвих грошей, нічого не треба оформлювати, а навпаки - купити туристичну страховку. Але здоровий глузд підказує податися на MSP (покриття - з першого дня перебування), а також на одноразову грошову допомогу у $3000. Але, ще раз, якщо гроші зайві, не переймайтеся.
-
Не зайві, просто це нечесно на мій погляд, адже вона поїде з країни через місяць 🤔 (це стосовно грошової допомоги) Принаймні я так розмірковую. А ось податись на мсп, може й варто. Як я ррзумію, треба буде мед.огляд пройти? Почитаю поки що, що там по процедурі, бо не цікавилась ще
-
Корисна інформація
-
Маючи туристичну страховку лікуєтесь по ній Я їхав без страховки, але мені 40 і то є ризик А мамі ... вік є вік
-
Медогляд не треба Але майте на увазі, що поки картка медстрахування не прийде, ви лікуєтесь за свої гроші, а потім їх повернуть
-
Дуже дякую 🙏
-
Там просто в окрему чергу стати і працівники все видадуть, так?
-
Дякую! Спробую розібратись, як це робити і пояснити мамі, бо вона вже їде в Польшу, а завтра виліт. Дякую дуже
-
Моя також приїзжала на місяць, тепер на два місяці приїздить)
-
Їй просто в аеропорту видадуть ворк перміт
-
Я згадала, що ми на етапі заповнення анкети вибирали без ворк перміту. Вже не можна це змінити?
-
А часу це багато займає (в аеропорту Ванкувера)? Буду їхати зустрічати з маленькою дитиною, не зможу довго чекати
-
Щиро дякую за пояснення!