Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Була, але такого не бачила, є різна випічка, соління, горішків не було)
-
Тут вода очень чистая из под крана, вообще качество воды считается одним из лучших в мире. Можете смело пить.
-
Вітаємо у чаті Misha 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Також шукаю моделей, дівчина та хлопець.
-
📸Шукаю фотографа для створення контенту для бренду. Присилайте портфоліо в приватні повідомлення якщо цікавить.
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Fedir Dziuba - $100 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻🌻] Зібрано $1795 з $3800🏁
-
Добрий день. Шукаємо допомоги волонтера-фотографа, або відеографа на урочистий захід присвячений відкриттю програми S.U.C.C.E.S.S Ukrainian Help Line, який відбудеться на початку липня (вечірній час, максимум 2 години) у Ванкувері. Прошу небайдужих та талановитих фотографів підтримати ініціативу. Деталі в особисті повідомлення. Дякую.
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: DENIS SVETAILO - $20 Olga Banko - $20 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻🌻] Зібрано $1835 з $3800🏁
-
Всім привіт! Хтось співпрацює з бухгалтером в Ванкувері? Можете дати контакти?
-
Здається мебльована Кімната 1000$ Комунальні послуги та інтернет включені. депозит 500$ 3 - Кімнатна квартира все необхідне для проживання в квартирі є. Кімната для молодої працюючої людини. Прохання щось написати про себе в приват. Адреса. 8120 Lansdowne Road.
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Vasyl Potochniak - $50 Roman Kovalov - $20 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻🌻] Зібрано $1905 з $3800🏁
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир - я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Розмовляю як носій мови, пишіть у 📩 відповім на всі питання!
-
Народ усім доброго ранку Я організував збір від Українців Канади так сказати ( Вся детальна інформація в відео - youtu.be/MwcKZpL5-sk) Буду вдячний кожному за допомогу Усім Привіт Друзі Збираємо Кошти від УКРАЇНЦІВ🇺🇦Канади 🇨🇦 На Дрони та Авто Усі хто приєднається до Збору матимуть змогу виграти подарунки ( 10 переможців ) 1$ - донату = 1 квитку в розіграші Розіграш відбудеться на моєму YouTube - youtube.com/@rus1anko Призи ( Вишиванка , футболки -2 , кепки -2 , браслети-2 , марки -3 ) Для донату e-Transfer - [email protected] Банка Моно Збираємо Кошти від Українців Канади на Дрони та Авто для Хлопців на передовій . 🎯Ціль: 200 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/rx4ECV5tE 💳Номер картки банки 5375 4112 0688 4392
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Anonymous - $10 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻🌻] Зібрано $1915 з $3800🏁
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Daria Tykhonova - $50 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻🌻] Зібрано $1965 з $3800🏁
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Daria Samarets - $20 Regina Kan - $50 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻🌻] Зібрано $2035 з $3800🏁