Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Доброго дня, молода пара з України шукає спонсорів для того щоб попасти в Америку, жити маємо де, головне попасти! Поможіть якщо хтось може, наперед немає можливості багато заплатити, але на місці якби влаштувались, то віддячились би в фінансовому плані, в боргу не залишимся… наперед дякуєм тим хто відізветься…
-
Всім привіт 😌 Наша онлайн школа програмування💻 📢Запрошує батьків та діток віком від 6-17 років на Пробне БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ🎁 ✅Якщо ваша дитинка полюбляє грати в ігри, а користі мало?) ❗Навчається, але без задоволення?) ❗МИ ЗРОБИМО ТАК ЩО ВАША ДИТИНКА БУДЕ В ЗАХВАТІ 🤩 ВІД ПРОГРАМУВАННЯ І НАВІТЬ ДІВЧАТКА😁 ➡️Запишіть її на наші онлайн-заняття з програмування які проходять на платформі zoom 🤩 ✅В нас є курси на будь-який смак: від курсу Digital Art редактору та відеомонтажу до створення додатків та ігр(Java, Python🤓). ❗Мега популярні 🔥 курси ROBLOX, UNITY,Minecraft не меншь цікавий курс 3D моделювання 🤫і це далеко не все😊 😁Будемо Раді чекати Вас у себе на пробному занятті 😌 Пишіть мені 📩 "ЦІКАВО" і 🎁БЕЗКОШТОВНО ОТРИМАЙТЕ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ 🎁
-
Всім добрий день! Здається з 01 серпня красива видова (вид з усіх кімнат на затоку океану та на гори) 2bd + 2 bath (1 парковка + кімната для зберігання) Без меблів. Включено: кондиціонер, камін, пральна та сушильна машини плюс вся кухонна техніка Площа квартири 100 кв. Кімната для проведення урочистостей, кінотеатр, басейн, сауна, тренажерний, кімната для настілок. Локація: Port Moody (5 хв ходьби від станції метро), в пішій доступності: магазини, кафе, пошта, школа, лікарня, пляж та маршрути для хайкінгу. Дуже хороші господарі та сусіди. Вартість: 3250 на місяць (включено все крім світла) Додаткові питання, будь ласка, в личку.
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0twdd1unCpCpa9aaocsXd5erpehPV3G5Hbvnix78bjQ8R2sd4ccy2wyBuDqwyL6ZXl&id=100064712829621&mibextid=qC1gEa
-
Усім вітання! Тут Українська Католицька церква в New Westminster привезла зі Львівської Академії Мистецтв художні роботи різноманітного характеру. Вчора вони влаштовували зустріч-ярмарку де ці роботи були виставлені на продаж. Чимало ще залишилося. Якщо раптом комусь з вас буде цікаво придбати собі красиву річ і таким чином долучитися до хорошої справи, прошу дуже - перейдіть за посиланням. Якщо раптом будуть якісь питання з приводу колекційного потенціалу якоїсь з робіт - не соромтеся писати мені особисто (я зробила деякий ресьорч художників з каталогу) Усі виручені кошти підуть на евакуаційний транспорт для військових медиків.
-
Привіт, так сталось що за рік життя , у Ванкувері я ще не обійшов всі цікаві мені парки та інші визначні місця. Тому, якщо у вас є бажання подивитись на всі ці місця з кавою, цікавою розмовою чи вінішком - дайте мені знак😏
-
Я бы всё-таки на Амазоне заказал один или два клапана, если там размеры пишут. Вернуть не проблема.
-
Як зараз не знаю Ми прилетіли на кінці травня , нам житло дали на 2 тиждня. В аеропорту , після того як отримали багаж їдете до EMIGRATION office S.U.C.C.E.S.S там Вас реєструють і якщо є вільне житло Вам його дають , потім далі до офіцерів отримати Work Permit .
-
Онлайн заняття з підготовки до іспитів IELTS (General/Academic)/CELPIP. ✅ Виконання пробних тестів, практичних завдань з іспиту ✅ Розбір структури есе, листів, графіків ✅ Робота з різними стратегіями та техніками виконання завдань іспиту. З усіма питаннями, будь-ласка, звертайтесь у директ.