Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Сколько вы отработали? Если мало и это был единственный платеж, то просто в следующем году подадите эту сумму бухгалтеру как self-employed income и заплатите налогов немного. А если у вас будет возврат в целом за год, то может + на - и выйдет 0. Тяжело что-то сказать сейчас.
-
всім привіт! я роблю хінкалі(якщо потрібно можна пельмені, вареники). досвід в мене не дуже великий, але всеодно смачно). ціни скину в дм. живу в Бьорнабі, можливий самовивіз або зустріч десь у цьому районі(по домовленості). якщо ще щось цікавить , з випічкою теж дружу). всі інші запитання в дм. гарного дня😊
-
💬💬💬 Хотите kyпить машинy? Официальный автoдилeр! Пoмогу вам kyпить авто с закрытых диллeрскиx аyкциoнoв по сeбeстоимости, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цenы❗️ ✅Мaшин oчень много, можно подобрать как бюджetный, так и прeмиум вaриaнт👍 ✅Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. ✅Так же есть Прeмиyм Услyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. ✅Через нас проходит несколько сотен aвтoмобилeй в нeделю. Участникам группы CARFAX бeсплaтнo. ✅Для покупки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 ✅Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. ✅Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты: 📞 786-782-2105 Alex ✅ t.me/USAutoDealer 📸 instagram.com/us.autodealer
-
💬💬💬 Хотите kyпить машинy? Официальный автoдилeр! Пoмогу вам kyпить авто с закрытых диллeрскиx аyкциoнoв по сeбeстоимости, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цenы❗️ ✅Мaшин oчень много, можно подобрать как бюджetный, так и прeмиум вaриaнт👍 ✅Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. ✅Так же есть Прeмиyм Услyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. ✅Через нас проходит несколько сотен aвтoмобилeй в нeделю. Участникам группы CARFAX бeсплaтнo. ✅Для покупки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 ✅Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. ✅Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты: 📞 786-782-2105 Alex ✅ t.me/USAutoDealer 📸 instagram.com/us.autodealer
-
-
Всім привіт. Хтось може скинути гайд про процес реєстрації Хелз картки?
-
Дякую
-
Всім привіт дівчата 👋 Мене звуть Міла, я колорист, що спеціалізується на складних фарбуваннях та стрижках. Шукаю 3 моделі на фарбування для зйомки контенту для сторінки Instagram.Перша модель Тотал Блонд + Рівне Пряме Каре - як на фото (тільки модель на все разом). Друга модель: Балаяж - легкі відблиски на темній НАТУРАЛЬНІЙ базі (все як на фото) Третя модель на бразильський балаяж на НАТУРАЛЬНЕ русяве волосся. Так само потрібна 1 модель на стрижку Bixie (ПіксіБоб) - як на фото. Вимоги до моделей: - артистичність, любов до камери , вміння позувати; - приємний зовнішній вигляд; - Відсутність ботокса/кератину на волоссі; - натуральна (не забарвлена) база. Для Тотал блонд розгляну відрослий блонд до 3х см, але без рудих /жовтих смуг. Тотал блонд після домашніх фарбувань не підійде. На стрижку -не коротке волосся, щоб видно була різниця до і після. -Оплата лише за витратні матеріали. Дівчатка, буду дуже рада бачити вас у себе в гостях: instagram.com/mila.hair.canada Пишіть, не соромтеся 😉
-
Я казала приблизно, але й і собі записала, щоб незабути 😂. Вони це питають тому що від вашого инкаму залежать виплати GST, які ви будете отримувати щоквартально
-
Всіх вітаю🌸 Ми сім'я з двох людей і один маленький песик. (карликовий померанскій шпіц) Прилітаємо 21 липня у Ванкувер, ситуація така... Нам до 1 серпня повинні знайти квартиру, але поки ми чекаємо, нам потрібно тимчасово десь заселитися. Дуже прошу у кого є якась інформація або пропозиції відпишіться 🙏🇺🇦
-
У аеропорту є волонтерська організація яка по прибуттю може надати вам кімнату у готелі на строк до двох тижнів. Про це вже писали у чаті, пошукайте за ключовими словами
-
Так дякую за інфу🌸 Це все ми знаємо, ми зараз в Оттаві, вже другий тиждень, але роботу знайшли в Ванкувері🙈 Більше житло не надають. Тому і звернулась сюди…
-
Привіт. Можливо хтось знає. Можна якось знижку оформити на проїзд Sky Train щось аналогічне до такого як в Калгарі через fair entry? І якщо я маю Health card Альберти чи можу я нею тут користуватись чи потрібно переробити на Британської Колумбії аналогічну, чи можу я мати карту 2 провінцій? Буду вдячний за допомогу.
-
pharmaCare plan B - это для пожизненных пациентов домов престарелых, типа того. 🤣 Для куаетчиков действует plan C. (Всем в принципе пофиг как он называется).