Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Facebook event: fb.me/e/31wTRTUIF?mibextid=RQdjqZ
-
We invite all Ukrainians & allies to join @kyivpride ‘s column at this year’s @vancouverpride on August 6th to honor LGBTQ+ Ukrainians resisting russian agression ✊🌈 ‼️ Registration Required: forms.gle/SewcPExSrw7jpcLW6 ‼️ Deadline: August 2nd Let’s come together & march for freedom! It’s time for Vancouver to see your pretty faces, posters and flags 🇺🇦🏳️🌈 Let’s remind the world that The War is Not Over. 💌 Please make sure to check your email for more information about the event
-
Доброго дня, колись бачив в цій групі постили рентового ріелтора руськомовного, чи є в когось ще ссилка на неї? Дякую
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста кто в BC получал Driver License 4 категории , как вы запрашивали подтверждение из Украины ( Дия не доступна ) Буду благодарен за ответ 😎
-
Також цікаво, бо отримав перші права в 2001, а тут зарахували лише останні 4 роки бо права перевипускалися
-
Дякую
-
@Irina_Grigoryeva
-
Хочу поїхати на початку вересня в Лас-Вегас🇺🇸 Але немає компанії. Шукаю мандрівниць-дівчат, які хочуть поїхати в Лас-Вегас, мають американську візу, водійські права та легкі в спілкуванні та на підйом))) це буде моя 35 країна, тож до поїздки я підготуюсь та все спланую якнайкраще з урахуванням усіх побажань🫶
-
Доброго дня. Скадіть може хто знає точно,( не на словах і не десь там щ інтернету нашого комюніті посту, хто не впевнений).Отримала водійські права в Альберті GDL, переїжаю зараз в ВС.Чи треба мені тут змінити на full , чи в BC коли всеодно буду перездавати road test толі і отримаю full?дякую
-
Всім доброго дня ! Вільна кімната з 1 серпня на довготривалий термін Burnaby. Elford st Price -1100$ + (550$ deposit ) Є паркінг для авто в гаражі Побажання до майбутнього співмешканця - підтримання чистоти в будинку та на дворі, своєчасна оплата ренти