Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
🎙 💪 Конференція 03 серпня 2023 Орієнтування в канадській шкільній системі / Navigating the Canadian School System, за підтримки : 🔷 відділу Конгресу Українців Канади в Оттаві (UCC - Ottawa)🔶інформаційним центром підтримки українців в Оттаві MaidanMarket🔷організації OCISO 🌐 НЕ ПРОПУСТІТЬ ➡️ www.youtube.com/watch?v=gzYByamKRyg ‼️ Актуальні питання 👇 🔷Різниця між українською та канадською системою освіти; 🔶Огляд канадської шкільної системи; 🔷 Вибір школи; 🔶 Реєстрація вашої дитини до школи; 🔷 Допомога та підтримка шкіл: - Вивчення підтримки та ресурсів, доступних новачкам зі шкіл та громади. - Розуміння ролі програм ESL (англійська як друга мова); 🔶Питання та відповіді. 🌐 Деталі - t.me/UA_Canada_Cuaet/584
-
Привіт, якщо проживаєте в BC, то зона консульського округу це Генеральне консульство України в Едмонтоні. Передзвоніть в консульство, в робочі години телефонних консультацій (скрін додаю), також враховуйте різницю в часі з BC. +1 (780) 425-3217 Чи надішліть лист на електронну пошту, [email protected]. Або якщо у Вас не має другого закордонного паспорту, і не хочете вкрай довго очікувати, то зробіть продовження терміну дії паспорту (максимально можуть продовжити терміном до 5 років). Але на час подачі паспортного документу до консульського представництва, він має бути дійсним не менше 2-ох місяців.
-
Ровно в 17.00 по Ванкуверу открывается очередь. Ловите.
-
вітаю! я студентка UBC, шукаю окрему кімнату/квартиру (якщо таке взагалі можливо) бюджет: до $1000. розташування: пішки до громадського транспорту (чим ближче до UBC — тим краще). заселення: 6 вересня. термін: 8 місяців (1 навчальний рік). буду дуже вдячна за будь-яку інформацію!
-
было такое дело (правда, давно - 20 лет назад, и restricted вариант). процесс похож на класс 5 - теория (книжку можно взять в ICBC) + вождение (на том типе ТС, которое собираемся водить) - больше по времени, чем на класс 5, плюс, если правильно помню, продемонстрировать осмотр ТС перед поездкой. Плюс медосмотр за свои деньги.
-
Друзі допоможіть підрозділу ЗСУ! В цьому підрозділі мій друг Василь Забурський Його фейсбук: www.facebook.com/vasil.zaburskyi?mibextid=ZbWKwL Збір для підрозділу 53ї штурмові бригади ще не закритий: Зібрано: $3,455.75 CAD Ще залишилось зібрати: $3,423.25 Долучіться будь ласка, допоможіть його закрити, щоб хлопці валили орків ще ефективніше, а також могли врятувати життя своє і своїх побратимів 🙏🏻🙏🏻🙌🏻
-
Your company is really trusted to do business with i invested $800 and I made a profit of $8,100 in just 2days , I was so happy because I have not seen this before that's why I'm introducing all my friends and others to this very company . Results Is sure, just click on the link below to contact Him . 👇👇👇👇t.me/INVEST_WITh_Ferguson_Company_fx
-
Для когось це вже пройдений етап, а для когось все попереду. Хтось подолав і пішов далі, а хтось здався і виїхав з Канади. Це відео має на меті допомогти тим хто зараз у такій ситуації чи відчуває, що вже близько. В також заохотити досвідчених, допомогти новоприбулим. Тому коментарі під відео відкриті, діліться своїм досвідом і не бійтеся задавати питання 🫶🏻 СТРЕС ТА ДЕПРЕСІЯ. ЯК БОРОТИСЬ?🇨🇦🇺🇦 #cuaet #канада #canada youtu.be/_pRbNbdJe5k
-
Your company is really trusted to do business with i invested $800 and I made a profit of $8,100 in just 2days , I was so happy because I have not seen this before that's why I'm introducing all my friends and others to this very company . Results Is sure, just click on the link below to contact Him . 👇👇👇👇t.me/INVEST_WITh_Ferguson_Company_fx
-
Привіт) Мене звати Олена і я SMM менеджер 👩🏻💻 Як я можу вам допомогти: • створення візуалу профілю для покращення впізнаваності бренду • створення сторіс на постійній основі для збільшення охоплень та ознайомлення із вашим продуктом • створення трендових Reels, що дасть змогу збільшити кількість підписників • налаштування таргетованої реклами для залучення нових потенційних клієнтів • збережу ваш час, який ви витрачаєте на ведення профілю 🙌🏼 Для більш детальної інформації пишіть мені в особистий чат @olena_pasichnyk👩🏻💻
-
Репетитор английского языка в Downtown Занятия 2 раза в неделю ВТ и ЧТ (время обговариваем индивидуально) полготовка к экзаменам CELPIP/IELTS возможно обучение с нуля все материалы для занятий предоставляю Стоимость: $25/60 минут
-
Добрий вечір, хто може, допоможіть будь ласка інформаційно, збираюся приїжджати в Канаду, хочу підготуватися по вопросу з житлом, потрібен ріелтор(Британська Колумбія, Ванкувер), хотілося б нашого, україномовного, або російськомовного, але і англомовні теж підійдуть (на крайняк). Будь ласочка))))
-
Добрий день, є така Anna Bond www.facebook.com/bowen.islandspa