Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Раджу Наталію, я з нею займалася з нуля, дуже доступно все пояснює (778) 895-5115
-
Здравствуйте, ищу репетитора по Английскому, может кто-то занимался и может порекомендовать) Буду благодарна)
-
Добрий вечір, шановні! На 16 листопада планується відкритий безкоштовний онлайн воркшоп "Фінансування Вашого Бізнесу" Запрошую Вас доєднатися P.S. якщо є труднощі з реєстраційною формою, залиште лайк - я пришлю окремо.
-
Доброго дня! Дорогі друзі, ми створили бізнес групу для українців у Ванкувері та BC! Тут ви знайдете цікаві новини про бізнес у Британській Колумбія. Наша мета зробити міцну бізнес еліту українців та сприяти її розвитку! Для детальнішої інформації переходять по посиланні! m.facebook.com/groups/1095037228526527/?ref=sharem.facebook.com/groups/1095037228526527/?ref%3Dshare&exp=7ffb&mibextid=S66gvF
-
💫 Дiвчaтка, плaнyється виїзд з Укpaїни 🇺🇦, мoжy пpивeзти: філepи, ботoкc, кocмeтику, медикаменти , cтiки до іqоs/gІо,cигapeти, у вeликих кількocтях) Цінa дoстaвки цiлкoм приємнa Пишіть в особисті 🥰
-
Доброго дня. Можливо вже хтось з цим стикався. З 30 вересня нова процедура вклейки візи, яка коштує 138 злотих для людей, які подаються на вклейку візи в іншу локацію на відмінно від тоі де ви здавали біометрію. Але маю питання чи потрібно оплачувати цей збір для дітей, які не сдавали біометрію? Ми відправили паспорти та отримали лист , що нові правила про оплату та лінк, де є більше інформації, але він не працює чомусь . Дякую.
-
Приглашаю на процедуру шугаринга. Я мастер-технолог с опытом работы более 6 лет в сфере депиляции. Работаю на качественных украинских материалах, делаю работу чисто и владею техниками безболезненного шугаринга. Мои клиенты называли меня "мастер легкая рука". Лазерную эпиляцию здесь пока я не делаю. Кто желает попробовать профессиональный шугаринг, welcome! Очень рада буду стать для вас лучшим мастером! Мой инстаграм: www.instagram.com/lazer_shugaring_ks/ Так же очень буду рада новым знакомствам! ❤️ Location - West Coquitlam
-
По почте пришлют...
-
Підкажіть, чи хтось відкривав аккаунт CIBC онлайн? Як потім отримати фізичні дебет і кредіт картки?
-
Всім привіт Мене звати Аня Я майстер манікюру та педікюру з 6 річним стажем Раніше працювала в Іраці та Туреччині Зараз живу і працюю в Ванкувері, в прекрасному українському салоні в Бернабі І з радістю зроблю ваші ручки та ніжки красивими 🪄❤️ Записатись можна за телефоном +1 (604) 754-5651 WhatsApp Або в Instagram: instagram.com/top_nails_vancouver?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
💫 Дiвчaтка, плaнyється виїзд з Укpaїни 🇺🇦, мoжy пpивeзти: філepи, ботoкc, кocмeтику, медикаменти , cтiки до іqоs/gІо,cигapeти, у вeликих кількocтях) Цінa дoстaвки цiлкoм приємнa Пишіть в особисті 🥰
-
Доброго дня дівчата, шукаю дівчину на заселення з першого листопада в дім, своя кімната і ванна кімната, пральнас сушильна машина, посудомийна є, стрічку залишаю, можна регульовати кольор на телефоні, дві шафи в кімнаті + кімната для речей проміж сходів 💵1100$ + 40% комкнальних 550$ депозит 📍East Vancouver