Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Work from home with Full-time Part-time Customer Service Entry date Position available now (starting tomorrow ! ) Pay: $30 / hour Training : 2 weeks ($20/hr) Hours: Flexible Available: strictly home based data entry job IDEAL FOR YOUTH AND ADULTS No experience required! Getting our workout on! Bonus! Paid weekly by direct deposit/check of your choice. Full benefits: 451K, medical Kindly send a direct message if you are interested
-
Looks like а scam 🤔 30$/hour without experience, flexible, remote...
-
It is 😅
-
Реєструйтеся на вебінар (буде проводитися СЬОГОДНІ онлайн). Будемо говорити про правила оренди, права-обов'язки, BC Housing і багато іншого). Для реєстрації пишіть на пошту [email protected]. Ссилка на вебінар прийде у відповідь на вашу пошту).
-
запах жахливий 4 кішок, та вони ще й блохасті
-
житло дуже погане
-
там є кімната яку зняла на фотографії, і та куди я прийшла
-
мені вона показує ліжко де я буду спати, там блохаста кішка, кажу вона блохаста, вона мені каже та на людей вони не беруться, максимум можуть залишитися в одязі але ви його помиєте🤦
-
Дорогі друзі! 🇨🇦🇺🇦 Запрошуємо вас 29 жовтня (неділя) о 15:00 на перегляд документальної стрічки про дві українські родини, які поколіннями захищали Україну. В даний час четверо героїв цього фільму знаходяться на передовій. Дуже гарний бонус -зустріч з кінорежисером,професором,викладачем кінематографії, Valery Balayan.В 2015 році він створив кінофільм "Who is mister Putin", щоб відкрити правду про людину,яка мала наміри тримати владу та вчиняти збройні напади на сусідні держави через підтримку населенням росії. Він має енциклопедичні знання в сфері мистецтва та надзвичайно цікава людина,яку можна слухати годинам.Запрошуємо бажаючих поспілкуватися та поринути в світ мистецтва. Локація: Ukrainian Community Society of Ivan Franko, 5311 Francis Rd, Richmond Час та дата: 29 жовтня (неділя) о 15:00 Захід безкоштовний, передбачені солодкі гостинці для відвідувачів
-
Кімната величезна)))
-
а моя кімната там де історичні меблі
-
та це кухня
-
Шлях до постійного проживання (PR) - Возз'єднання сімей для громадян України Канада присвячує свою підтримку тим, хто постраждав від російського вторгнення в Україну. IRCC створив тимчасову державну політику, щоб допомогти родинам, які постраждали від російського вторгнення в Україну, возз’єднатися в Канаді. Ця нова політика сприятиме наданню PR певним громадянам України, які зараз перебувають у Канаді та мають сім’ю в Канаді, яка є громадянами Канади або постійними мешканцями. Це також полегшить видачу PR-віз членам їхніх сімей, які відповідають вимогам, за межами Канади. Він набуває чинності 23 жовтня 2023 року та закінчується 22 жовтня 2024 року. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html.
-
СЬОГОДНІ о 6pm ONLINE Запрошуємо Вас відвідати вебінар за темою: "Оренда житла у Ванкувері. Можливості для Українців" Вебінар відбудеться ONLINE у середу , 25 жовтня о 18:00 PDT Кому підійде вебінар? Якщо ви шукаєте квартиру на рент у Ванкувері або іншіх містах Британської Колумбії Якщо ви хочете дізнатися про основні правила оренди у Британській Колумбії. Якщо ви стикнулися з шахрайством Якщо вам дорого платити ринкову ціну та ви плануєте подавати аплікацію в BC Housing Для реєстрації пишіть на нашу електронну адресу [email protected]
-
Доброго дня скажіть будь ласка можливо хтось тут є фотограф або знає хтось фотографа. Дякую
-
www.facebook.com/groups/2055579498033418/permalink/3517338985190788/?mibextid=Nif5oz
-
Iryna Gost (photographer) Website: Wedding Photographer Iryna Gost (irinagost.com) E-mail: [email protected] Phone: +1 236 308 3522 Natalia Boriskina (Portrait, event photographer) E-mail: [email protected] Phone: 778-798-74-59 Instagram: www.instagram.com/boriskina.photo