Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
У цьому відео я розкажу про своє бачення на ситуацію, на фоні останніх подій та інтервʼю. Також поговоримо про реальних винуватців проблем, які зараз і на фронті, і в суспільстві. Загалом ситуація виглядає дуже страшно, а страшніше те, що винуватці не роблять висновків і навіть не намагаються щось змінити. ХТО ЗЛИВАЄ УКРАЇНУ НАСПРАВДІ? 😳🇺🇦 #зеленський #єрмак #офіспрезидента youtu.be/O226syeEjyM
-
Доброго ранку і Happy Sunday! 😁 І знову запрошую вас на Sound Healing і медитацію. В понеділок о 7 вечора. Цього разу це буде про вдячність. 🙏 Також це чудова можливість поспілкуватися з горнятком теплого чаю після сеансу. Приходьте кому цікаво :) www.eventbrite.ca/e/sound-healing-monday-gratitude-with-youssef-tickets-757049333937?aff=oddtdtcreator
-
TFP Привіт, на завтра шукаю модель. ☺️ Головна складність - голова гарбуза на голові 😅 Фотосесія планується десь з 12, локація Deer Lake Park чи Queens Park. Хто зацікавлена, пишіть, бы удь ласка, в особисті) 😘
-
TFP Привіт, на завтра шукаю модель. ☺️ Головна складність - голова гарбуза на голові 😅 Фотосесія планується десь з 12, локація Deer Lake Park чи Queens Park. Хто зацікавлена, пишіть, будь ласка, в особисті) 😘
-
Hi. Привіт всім ✨ Знову маю можливість запросити на концерт класичної музики наступного тижня. Деталі за лінкорам, а щоб отримати доступ до безкоштовних квитків 🆓 пишіть у приватні 💌 The concert is on Friday, November 17 at 7:30 PM at 4405 W. 8 Avenue. www.eventbrite.ca/e/muzewest-concerts-presents-ensemble-la-cigale-tickets-678853457967?discount=birthday10
-
Вирвати зуб 800-950 сad. В мене бенефіти покрили. Я заплатила 80
-
Всім добрий. Шукаю кімнату,або кому потрібен руммейт. Чоловік,38 років,без поганих звичок.
-
Привіт)потрібні моделі на манікюр, ціна 30$ instagram.com/nail_bar_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Безкоштовна інформаційна сесія для українців про можливості навчання, роботи, продовження або зміни медичної кар'єри в Канаді. Для лікарів, медсестер, фармацевтів, працівників сфери охорони здоров'я, студентів медичних напрямків 👇 — Як себе реалізувати медикам? Які є обмеження на роботу в Канаді, вимоги до освіти, досвіду та ліцензування? — Як стати лікарем в Канаді? Як підтвердити професію та пройти ліцензування? — Який шлях навчання на лікаря з нуля: вимоги до вступу, конкурсний відбір, особливості навчання, реалії проходження інтернатури, вартість — Як професії в медичній та сфері охорони здоров'я є затребуваними в Канаді? На які з них "легше" влаштуватись новоприбулим? З чого починати? — Які є варіанти професій, дотичних до медичної, фармацевтичної та сфери охорони здоров'я? Які є вимоги до працівників? Чи необхідне для цього навчання? — Як вирости з початкових позицій та отримати бажану роботу в медичній сфері. 🔥 На вебінарі виматимите можливість послухати жіві усторії українців, які вже проходять свій кар'єрний шлях в медичній сфері Канади та поділяться порадами та своїм досвідом! СПІКЕРИ ВЕБІНАРУ: Світлана Комінко — засновниця компанії Soloway Global Education, академічний та карʼєрний консультант, професор Технологічного Інституту Британської Колумбії Запрошені гості — українські студенти та фахівці, що вже побудували свою кар'єру в сфері охорони здоров'я в Канаді 📍13 листопада, 2023 📍6 pm PDT (Вакувер) / 7 pm MDT, CDT (Калгарі, Реджайна) / 8 pm CDT (Вінніпег) / 9 pm EDT (Онтаріо, Торонто, Квебек) / 10 pm ADT (Галіфакс) 🇺🇦 мова вебінару: українська Якщо не маєте можливості бути присутніми — реєструйтесь аби отримати потім запис вебінару РЕЄСТРАЦІЯ: forms.gle/Nm6Rkd43qTu2pzmGA _____________________ SOLOWAY Global Education — команда консультантів з питань міжнародної освіти, що має партнерства з більш ніж 1000 навчальних закладів по всьому світу. З початку повномасштабної війни в Україні надаємо консультації для українців безкоштовно 🟡
-
Доброго вечора! Порекомендуйте якісь красиві чи цікаві місця, де можна завтра провести час? Можливо, якийсь передріздвяний ярмарок або просто красива набережна, аквапарк або ще щось? Дуже дякую.
-
Привіт! У моєму будинку є вільна мебльована кімната для 1 дівчини/жінки, можливо мами з дитиною. 1200 (опалення, світло, інтернет входить в ціну). Просторий великий, дуже теплий будинок, багато загального простору з усіма зручностями, подвір'я з барбекю, паркінг і гараж для авто. Пишіть в приват. Можна на короткий і довгий термін.
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook
-
Всім привіт! Маємо можливість долучити ще 2х жінок до групи 19 листопада (неділя). Група працює над відновленням ресурсу, знаходження контакту між тіло ми та емоціями, глибинного розслаблення. Групу веде психолог-танатотерапевт з 15-річним досвідом. Деталі за посиланням та в особисті повідомлення 🫶 facebook.com/events/s/%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%83%D1%80%D1%81%D1%83-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B7-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA/805421724694769/
-
Вітаю! Хтось тут знаходив судинно-звужуючі препарати від нежитю? Щось можете порекомендувати?
-
Добрый вечер!Требуется помощник, на установку окон . ЗП от 180 в день Особых навыков не требуется Физически здоров Работа с 7:00 Необходимо добираться до 1551 Broadway St. Port Coquitlam Приступать к работе можно уже завтра. Пишите в личку .
-
Hi there ☺️ Меня зовут Алина, я мастер тату и перманентного макияжа с опытом 8 лет 🖤 Буду рада видеть вас на сеансе! Цены: Перманентный макияж Брови - 350$ Губы - 350$ Стрелка - 350$ Тату от 50$ Все свежие работы можно посмотреть в инстаграм: alinar.tattoo 📍Tattoo studio Mina
-
Всім привіт! З 1 грудня звільняється гарна 2bedroom 2 bathroom квартира у Richmond. В будинку є Gym. Через дорогу Cook elementary school. Недалеко від Richmond Centre і станції метро Brighouse. Квартира з меблями, є гарні кухонні речі ( блендер, посуд, скороварка, кавоварка і т.д.) є великий телевізор. 1 парковочне місце в закритому паркінгу. Кому цікаво, більше фото і подробиць в особисті. Ціна 3000 + 100 (електрика+ інтернет) Richmond, Eckersley Road 6828 V6Y 0E8