Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
У мене намок телефон, довелося походити по різних місцях скупчення нових. Купила IPhone 14 pro max deep purple в кредит на 2 роки за 1075 при його вартості 1700. У Телус більше не піду, конвейєр, черги. Натомість спокійний менеджер у спокійній обстановці сидячи за столом все розповів, відповів на всі питання, переклав що було не ясно, чохол, перехідники, плівку додав безкоштовно, знижку зробив, рефералку видав. Платити за 3 тижні. За перехід у Канаді передбачені побори 60 $, але тут 0. Дострокове погашення теж можливе. Приймають старі телефони на обмін. Студентам знижки. Кому реально потрібен телефон поділюсь рефералкою, пишіть в особисті. Асортименти інших телефонів є, це магазин, можна все поюзати. Локація біля станції метро, мокнути не треба. У них блек фрайдей ще кілька днів.
-
Нажаль це реалії Ванкуверу За такі гроші можна спробувати знайти студію к Саскатуні наприклад Але не у Вані master bedroom навіть буде дорожче
-
Довго будете шукати
-
Air Canada Vacations, только вернулись обратно. Рекомендуют брать полный пакет с отелем (all inclusive), трансфером и самолетом.
-
Мне советовали эту мастерскую, когда нужно было крепления для камня укрепить. В принципе нормально сделали - кольцо носится, ничего не выпадает. В зависимости от того, какой у вас вопрос. maps.app.goo.gl/oj567WDok2nYouF68
-
West McPainting, де креативність зустрічається з майстерністю. Наші кваліфіковані майстри з ентузіазмом перетворюють простори на персоналізовані витвори мистецтва. Від елегантних інтер’єрів до захоплюючих екстер’єрів, ми втілюємо ваше бачення в життя кожним дотиком. 🌟 ✅ Турбота про клієнтів гарантована ✅Швидке реагування ✅Швидке виконання проекту ✅ Супровід проекту від початку до кінця ✅ Гарантія 2 роки ✅ Гарна ціна ✅ Чистота та порядність Телефонуйте мені +1 (604) 721-7113
-
Есть среди нас те, кто хотел бы полететь погреться на солнышке ( Куба, Мексика - возможно, Доминикана, Ямайка), но нет компании? :) Я бы с удовольствием полетела, но одна не решаюсь(
-
Сомневаюсь. Придется на английском объясняться.
-
778-668-7976 Максим
-
Привіт хто може порадитити оператора які умови?