Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Не ведіться.
-
Вітаю.Завтра в Ванкувері.Кто в курсі,де в Вікторії можна отримати податковий номер? І,не можу знайти в чаті,який краще банк,щоб відкрити рахунок в долларах США?Бажано без сплати за обслуговування рахунку,як що такі є.Дякую за відповідь.
-
ЗДАЄТЬСЯ КІМНАТА, З ОКРЕМИМ САНУЗЛОМ, район РІЧМОНД, до метро 10 хв., в будинку живуть двоє дорослих чоловіків канадці, господиня наша жінка. 850 $ все включено. ЗДАЄТЬСЯ З 17 ГРУДНЯ у зв'язку з від'їздом.
-
just made another $30,000 in just 24hours through bitcoin trading with @CarlylovelleFX thank you ma i will keep on making more profits and keep on testifying,anyone can join and make money!! bitcoin is ready..........
-
В сторону TD можно посмотреть
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
Привіт! Підкажіть будь ласка на яких сайтах дешевше можна купити квитки по Канаді? ( а саме з Торонто до Ванкуверу ) Дякую всім за підказки
-
Flair
-
Toyo
-
Всем привет) Ищу руммейта (парень или девушка, предпочтительно музыкант(ка) с незашеренными стилистическими предпочтениями или по крайней мере любителя музыки разных стилей, для которого(ой) музыка в доме не помеха) в 2 бедром апартмент на юге Ричмонда, район Стивестон Хайвей, между 3-й и 4-й улицами. 1100 за всё в месяц. Вопросы в рм плизз.
-
Шукаю руммейта або готовий стати руммейтом - пропоную розділити будинок. Потрібно щоб було місце на свої речі. до 900дол за кімнату. Гнучкий щодо локації, проте віддам перевагу Сурі, Барнабі.
-
Дівчата і хлопці, крок за кроком я просуваюсь зі своєю ідеєю створення танцювального колективу (18+) для вивчення УКРАЇНСЬКОГО танцю і виступу з цим танцем на різних заходах Greater Vancouver, як колектив щирих українців, що люблять танцювати і шанують життя! Запрошую дівчат і хлопців, які готові виступати на сцені та залюбки будуть нести українську культуру в маси 🙂 Щоб зрозуміти, де нам краще проводити заняття/дні/час/надання опіки дітям, ВСІХ БАЖАЮЧИХ прийняти учать прошу заповнити анкету. Заняття/репетиції вже почнемо в січні 2024 🙂 Все буде UKRAЇNA! forms.gle/3SkqPSAxkkefhq3j7
-
Привіт! У когось летять з Англії у Ванкувер? Потрібно ліки передати - невелика упаковка
-
Буду дуже вдячна, якщо хтось зможе допомогти🙏🏻
-
Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 145 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Носова Галина Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 17,810€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 4323347361119453 PayPal: [email protected]
-
Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 145 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Носова Галина Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 17,810€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 4323347361119453 PayPal: [email protected]
-
Ігнорте. Це скам.
-
Всім привіт. Потрібно зробити нотаріальне доручення. Як це можна зробити , окрім того щоб поїхати в посольство. Чи є україномовні нотаріуси?