Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Постоянно заходите и они появляются?
-
А как вы их с поймали эти слоты?
-
Такаж ситуація, дітей трое, до 16 і після. Зловили три слоти послідовно - це мабудь фантастика. Я ще дивлюся авіаквитки додому на літні канікули.
-
Доброго дня всем. Ребята подскажите пару моментов. У детей заканчиваются папспорта в 2025 году, знаю что рано подавать заявку на замену, но когда посмотрела слоты с посольстве Украины в Эдмонтоне, там на 2024 год ничего нету. Возможно вы записывались в посольство, как это делать? Я так понимаю мне нужно записываться уже сейчас, чтобы попасть к ним через год?)
-
Скопіювала раніше поради з цього приводу: Добрий день, мабуть із найважчого, зловити слот в посольство. Я в жовтні на грудень записувалась. У Едмонтоні відкривається запис о 5 вечора за Ванкувером, лише в цей час бачила вільні віконця. Із власного досвіду можу сказати, що треба все робити дуже швидко, рівно о 5 заходите на запис, дуже швидко вводите дані, обираєте час і натискаєте кнопку підтвердити. Далі повезе або ні, часто випадає помилка «упс, щось пішло не так», значить що перед вами забрали місце. Наступного разу пробувати лиш наступного дня, я кілька тижнів так гралась, поки не встигла забронювати. Перелік документів на отримання паспорту є на сайті посольства, там все досить просто
-
Вони відкривають слоти кожного дня, коли я ловила десь о 2-4 дня по Ванкуверському часу. Я ловила 2 місяці в лютому запис був на травень
-
Я пишу, що зловити 3 слоти поряд неможливо! Тут за одним ганяються…
-
Спасибо
-
🇨🇦 🇨🇦 Нам терміново потрібні (55 співробітників) в місті Канада, як на повний, так і на неповний робочий день. 🛑Місцезнаходження: Торонто / Ванкувер / Квебек / Калгарі / Вінніпег / Оттава / Едмонтон /- Повинні проживати в Канаді 🇨🇦 🇨🇦 Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені повідомлення, і я надам більш детальну інформацію.📩📩📩📩
-
Продаю: 1. Пульверизатори 3шт - безкоштовно 2. Смітник для recycling (3 відділи) - $15 3. Ваза з декораціями - $3 4. Шопер Victoria’s Secret - $15 5. Бананка - $3 6. Жилетка Zara S - $20 7. Adidas Prophere 38p - $12 8. Жіночі речі - ціни на фото $5-$15 9.Обiдній стіл + 4 стільця Ikea - $155 10. Ручний пилосос Shark (3 насадки) - $135 Забрати можна після 15 січня: 1. Матрац без пружин queen Ikea + наматрацник + 2 подушки + ковдра - $280 Додаткові фото надам в пп Забрати можна на Burquitlam Station
-
Вертеп "Нова Радість" із ентузіастів Ванкуверщини 🙃,під чутливим керівництвом Lois Vroda на запрошення Олени відгукнулися та приїздять сьогодні із виступом в містечко Ленглі 🥳. Є нагода приєднатися і провести гарно вечір. 🛑🛑🛑 29 ГРУДНЯ о 18 00 годині 🛑🛑🛑 За АДРЕСОЮ: 20098 22ND AVE LANGLEY BC V2Z 1X4 КАНАДА Вхід Донат.
-
-
С Наступающим дамы и господа🍾 Предлагаю подработку с возможностью заработать $100+ в день. Сегодня последний день акции Doritos и последний день, когда принимаем фото кодов до 30.12 00:00 по NY. Оплата $0.90 за каждое фото пачки чипсов. Нужно просто фотографировать код на пачках в магазинах. Мгновенные выплаты без ожиданий. Принимаем любое количество. Есть отзывы на форумах Пишите в лс , начинайте работать и получайте первую выплату уже через час!
-
Привіт. Продаю авто - Chevrolet Cobalt LT 2.2 2010р, пробіг - 99,5т.км На зимовий шинах, масла, фільтра поміняні, в комплекті всесезонка. Є незначні пошкодження (на фото, також маленький скол від камінця на лобовому з пасажирської сторони) Ціна - 6000 Причина продажі - переїзд
-
Всім доброго дня! Якщо Ви в пошуках репетитора з математики, української мови, підготовки до школи, програмування та НМТ - пишіть в особисті повідомлення. Пробний урок - безкоштовний!