Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Доброго, я не жив, але працював та бував в різних притулках по роботі. Залежить від конкретного притулку(а також району) і людей які там тимчасово мешкають. Умови в середньому досить жахливі. Є краще, є гірше, є такі що не порадив би нікому там взагалі бути бо краще почувати на вулиці.В більшості з них є ліміт на як довго там можна зупинятися. Деякі беруть не всіх. Треба звертатися в конкретну локацію і дізнаватися
-
Ми відкриваємо запис в групу English Speaking Club. Програма розрахована на 3 міс щотижневих зустрічей онлайн (Zoom) з цікавими темами до дискусії, грами та виступами. В нас відбудеться перша зустріч-знайомство безкоштовно: 🗓️ 11 січня (четвер) о 19:30 (по Ванкуверу) Запис на першу безкоштовну зустріч за посиланням forms.gle/ayzFXfBbsqPXyvAu8 Курс 3 міс коштуватиме 100$. Запрошуємо !
-
Зрозуміло, я знайшла інформацію щодо притулків серед лінків, де українці можуть знайти житло. Дякую за відповідь.
-
Дівчатка, всіх з наступаючим 2024! Я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: - Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) - Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори - Мезококтейлі, біoревіталізанти - Ліпoлітики, пілінги - Мeдикамeнти - Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)
-
Ви правильно мене зрозуміли, бо готель, наскільки я знаю, надають українцям лише на 2 тижні
-
Работа в офисе, Европа детали в лс
-
-
-
-
Добрий ранок. Хто летів із пересадкою в Лондоні, підкажіть, будь ласка, чи вимагається, для цього транзитна віза? Чула що якщо пересадку у тому самому аеропорту то не обовʼязково, так? І при цьому якщо потрібно пройти через паспортний контроль то потрібно, чи їх немає якщо між терміналами? Дякую!
-
Без поняття, бо мене тимчасово прийняв до себе друг.