Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
You have been the best, I always thank my friend so much for introducing you to me, I invested $100 and earn $1,500 now am dept free,I can't wait to receive my second withdrawal You can get in touch with him through his link below JOIN GROUP JOIN GROUP
-
Здрастуйте. Нужны модели для съёмки видео процедур и фото результатов до/ после курса( минимум из 5 сессий). Оплата для моделей чисто символическая за расходники. Важно👆 пишите, если вы точно уверены, что сможете пройти весь курс, раз в 4 -10 дней. Если вы не знаете, какая процедура вам нужна, пишите в ЛС для консультации. Процедуры: ✅️Вакуумный массаж лица - 20$ вместо 50$ за сеанс ✅️Микротоки - 25$ вместо 60$ за сеанс ✅️Микронидлинг - 50$ вместо 150$ за сеанс ✅️Ультразвуковая чистка+пилинг - 50$ вместо 100$ за сеанс Локация: Даунтаун Мой инстаграм ⬇️ www.instagram.com/massage_kristin?igsh=MTkwMWd2ZjFscnRtdA==
-
I notice a crowd of people giving testimony about the manager helping them earn a huge amount of money from trading. So I decided to give her a try out, and to my greatest surprise my first trade ended in 24hours I made over $32,000 payouts profits in my investment. A very reasonable amount that I cannot even get for my current job I, I guess some one might need her help as well Mr @manny10xx Click on the link below and join his winning team t.me/manny10xx
-
Вітаю! Я вже 9 років у Ванкувері. Займаюся автомобілями (працюю в дилері). Нещодавно мені дали добро надавати послуги пошуку та купівлі авто, тому я вирішив створити свій сервіс для українців, які хочуть придбати авто в Ванкувері за найкращу ціну. У мене є ліцензія та доступ до дилерських аукціонів, тому можу знайти Вам авто дешевше ринку чітко за вашими вподобаннями. Більше інформації за посиланням на мій канал👇🏻 Працюю з будь-яким бюджетом (Схвалено адміном) t.me/avtivkavancouver
-
Знаю що багато хто питав за комп'ютерний сервіс 💻, з цього вирішив поділитися своїм досвідом і зробив флаєр, де написані послуги, в яких я можу допомогти 🤝. Якщо у вас щось поза списком, пишіть, і ми розберемося. Кому зручніше можете писати в Дірект. Радий усіх бачити в instagram 😃🙌 www.instagram.com/chipset.vancouver/ Vancouver, Canada.
-
Долучайтеся до Онлайн Школи Бізнесу для Молодих Підприємців! Шукаєте цікавий спосіб розвивати свій бізнес-потенціал?👀 ☆OsviTech☆запрошує дітей віком від 13 до 18 років на пробний урок у нашій онлайн школі з бізнесу!😎💸 Чому обирати нас: ✨Різноманітність бізнес-ідей саме для дітей! ✨Цікаві уроки з досвідченими вчителями, готовими ділитися своїми знаннями та практичним досвідом. ✨Гнучкий графік: заняття проводяться 2 рази на тиждень, що дозволяє легко вписати їх у ваш розклад. Приєднуйтеся до нашої спільноти молодих підприємців та розвивайте свій бізнес-потенціал разом з ☆OsviTech☆! Запишіться на пробний урок зараз та розпочніть свій шлях до успішного бізнесу!💝💛 Пишіть, будь ласка, в приват)
-
Запрошуємо на безкоштовний воркшоп по арені житла в Ванкувері
-
Підкажіть, будь ласка, хто стикався або може вже бачив у чаті відповіді (не знайшов). Чув, що компенсують 50% вартості квитка або більше з Європи, Британії до Канади (я так розумію не плутати з гуманітарними квитками, а як як потім отримати кешбек, до кого і де подаватися?). І чи компенсують якщо: а) квиток round trip (часто бачу що вони дешевші ніж просто one-way) б) квиток з 1 пересадкою (але не тривалою до 5-8 годин, наприклад, у ванкувер через калгарі чи торонто)