Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Привіт, усім!🌟 Нещодавно закінчив університет у США 🇺🇸, але все пішло не так, і втратив роботу у Чикаго, тож переїхав до Ванкувера! 🏙️ 🔍 Зараз я в пошуку всього: житла, нової роботи, та друзів 💼 Якщо хтось знає про вакансії, буду вдячний за контакти! 📞 А якщо хтось шукає співмешканця у Ванкувері, то також дайте знати!🏠 Трохи про себе, мене звати Єгор, 22 роки, і родом з Херсонщини🍉 Маю диплом з Міжнародного Бізнесу та Економіки💻 Спеціалізуюсь на бізнес-аналітиці, англійська моя основна мова спілкування 🌎 Жив, навчався та працював у різних сферах та країнах, таких як Південна Корея🇰🇷 та Коста Рика🇨🇷 В минулому випускник програми FLEX, закінчив курси підприємства в УКУ у Львові🇺🇦 Буду вдячний за будь-яку допомогу та поради! 🙏
-
Напишіть в повідомлення мені
-
Всем здравствуйте ! Мой супруг , Олег ,ищет официальную работу. Он сварщик и газорезчик 5 разряда. Дуговая ручная сварка и здесь в Канаде прошёл курс MIG сварки , для общего развития. Работал на Каховской ГЭС Украина. Будем очень благодарны если посоветуете куда еще обратится . Вдруг среди группы есть люди или знакомые которые могут подсказать , еще раз огромное спасибо🙏
-
Добрий вечір, шановна громадо. Підкажіть, будь-ласка, можливо хтось стикався з проблемою обслуговування брекет-систем для вирівнювання зубів, встановлених в Україні. Хочу продовжити лікування, але поки що отримую лише відповідь від ортодонтів, що вони працюють із зовсім іншими системами і пропонують лише все замінити на їхню систему. Завчасно дякую усім, хто відгукнеться.
-
🇺🇦 Paddle for Ukraine 🇺🇦 Let's #PaddleForUkraine together in Vancouver! 💙When: July 23, 2023 at 6 pm 💛Meet: Deep Cove, Parkside Beach, 2156 Banbury Rd, North Vancouver, BC V7G 2T1 Required: PFD, whistle (to avoid a $500 fine; or losing something WAY MORE expensive!) Please wear 💙💛 and bring 🇺🇦 We invite everyone in Vancouver and area to run with us to support Ukraine! Check those guys if you don’t have your own paddle board deepcovekayak.com Useful parking information deepcovekayak.com/maps-parking/ Together we will paddle to raise awareness about the "#PaddleForUkraine around Ukraine initiative"🙌🇺🇦 Please support our fundraiser 🙏 www.instagram.com/p/CtjsYgAx-an/?igshid=MTIzZWMxMTBkOA== Every little thing can make a big difference!💙💛 www.instagram.com/p/CuxTm8Zv_91/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Друзі , Лінійка нового неймовірного дизайну🇺🇦 вже в Магазині ( Одяг для дорослих та дітей а також аксесуари 😉) Ознайомитись зі всім Асортиментом - ruslanko.myspreadshop.ca/ukrainian+power/all?idea=64b9dd26230a027f270fc333 Ще 4 дні буде діяти акція з безкоштовною доставкою 😉
-
Доброго дня , мене звати Денис , я професійний масажист з 10 річним досвідом ,запрошую на масаж за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam , та Lonsdale Avenue, North Vancouver номер для бронювання 4377753516 , або в приватні повідомлення Мій сайт :www.kosmomassage.com
-
Народ , привіт , нагадуємо , що цієї неділі будкмо робити заплив на сап Бродах у deep cove . Будь ласка , приєднуйтесь . Буде трошки мерчу, усі $$ 100% йдуть на потреби хлопців і дівчат ЗСУ 🇺🇦 Також там можна орендувати борди. Ось деталі : 🇺🇦 Paddle for Ukraine 🇺🇦 Let's #PaddleForUkraine together in Vancouver! 💙When: July 23, 2023 at 6 pm 💛Meet: Deep Cove, Parkside Beach, 2156 Banbury Rd, North Vancouver, BC V7G 2T1 Please wear 💙💛 and bring 🇺🇦 We invite everyone in Vancouver and area to run with us to support Ukraine! Together we will paddle to raise awareness about the "#PaddleForUkraine around Ukraine initiative"🙌🇺🇦 Every little thing can make a big difference!💙💛
-
Всім привіт ,батько шукає роботу на Full time живемо у Surrey , можливо хтось зможе щось підказати ,готовий до будь якої роботи, буду дуже вдячна ☺️
-
ТІЛЬКИ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ! Робота та безкоштовний проїзд* Right Route - школа їзди на моноколесі (EUC - electric unicycle) у Ванкувері надає 50% на навчання в управлінні EUC. По закінченню курсу учнів чекають нові колеса за спеціальними цінами або ж формат оренди. МОНОКОЛЕСО (EUC) дозволить вам: - замінити або доповнити PUBLIC TRANSPORT - виконувати роботу курʼєра з доставки в рази ефективніше, за тих хто користується іншими видами транспорту. Цікаво? Заповни форму і ми вишлемо тобі купон зі знижкою 50% на навчання, та подробиці того як працевлаштуватися в доставці в Ванкувері і заробляти 3000 CAD щомісяця. Робота в доставці Заробіток - 3000 CAD на міс - без знання англійської - надається електро транспорт Переходь за посиланням та реєструйся👇www.rightroute.ca/workforukrainians
-
Доброго вечору .Хто подавався на Fair pharma care.Прийшов лист , шо відсутня декларація за 2021, звісно бо я тут з 2022,тепер потрібно подати декларацію?