Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я з жовтня 22 тут, працюю з першого дня Майже всі кого знаю з роботою
-
Насправді роботи дуже багато. Але з чим я стикнувся, що ніхто не скаже - на кожну роботу треба проходити курси і отримувати канадські сертифікати, без них ніхто на вас не буде дивитись..
-
Нет, просто ищу работу по специальности . Но т.к. есть очень много нюансов, о которых я узнал больше чем спустя пол года.. например что все мои обязанности на 1 месте в Украине здесь расписаны на 5-7 позиций .. И когда HR видит мое резюме - он воспринимает мой опыт как развод и.к. слишком много для одного человека. Но он не знает что там ещё не всё указано)) Работа у меня есть, я не сижу дома Просто хочу найти то чем занимался 15 лет в Украине , то что умею и нравится а не то, где приходится работать от безысходности
-
Рискну предположить, что проблема в хреновом резюме и/или в подходе рассылки "по площадям", вместо индивидуального подхода. Чем-то другим отсутствие даже приглашений поговорить с HR объяснить сложно.
-
🆘Добрый день всем у кого есть подростки. Вопрос такой, дочке 15 лет, хочу подать ее на ворк пермит, но на сайте не могу найти никакой информации либо видеоинструкций(( Если вы подавались на ворк пермит, напишите пожалуйста в личные как? Ранее кто то здесь писал, что это возможно с 15 лет на 20 часов недельный график работы. Заранее спасибо.
-
Kitimat BC
-
В нашем городке нету никаких организаций к сожалению(
-
Странно,полтора года живу в ВС и никто ниразу «как на гавно» не посмотрел…..
-
Оpen work permit не подойдёт? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Не впевнена, тому запитую поради. Якщо це ця форма, то буду заповнювати її. Не хочу зробити помилки, бо чекати зараз дуже довго. Я свої зняття обмеження з ворк перміту чекаю ще з жовтня
-
Щоб уникнути помилок зверніться до Саксес або Мозаїк, це безкоштовно. Так, мають право працювати з 14 років, але з дозволу батьків обмежену кількість годин. Як має виглядати той дозвіл - х/з. Тож сетелмент воркер Вас і проконсультує і анкету Вам заповнить без помилок. Будете мати куаетівський воркперміт на 3 роки або до кінця дії паспорту.
-
А що таке Саксес або Мозаїк? Чи є у вас посилання на них? Чи контакти?
-
Щиро дякую
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботoкc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , бoтокc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)