Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Приватних нема. Все через Life Labs. Вмовляйте лікаря. Але майте на увазі, що у лікарів сувора установка від гавернменту не витрачати гроші (через MSP клейми) без необхідності. Це все дуже дивно та коряво, але так тут працює соціалістична система охорони здоров'я. Доречі, якщо вмовити лікаря дати вам направлення на безкоштовний аналіз (тобто по MSP), не вдасться, попросіть направлення за ваш власний рахунок. В такому випадку у лікаря нема причин вам відмовити. Аналіз здасте в тій же, будь-якій з лабораторій мережі Life Labs, просто за нього заплатите. Доречі, загальний аналіз крові тут зветься CBC (complete blood count). Удачі!
-
всем привет! никто случайно не продает билет на бумбокс на завтра?
-
Дякую !!
-
Доброго дня шановна гpомaда! 💬 Блaгаю звернути на наc увагу!!! Я мaмa троїх дiтoчок.Мій чолoвік на жaль пoмeр півтора роки тому, і ми остaлися одні. Моя наймoлодша дoнечкa тepмiнoвo потpeбує опеpaцiї. Дитинцi ще навіть немає 4-x рoчкiв, але на свiй вiк їй дужe багато перепало випробoвувань та бoлю. Зараз Оленoчкa знаходитьcя в пеpeдcмертнoму станi.Cитуaція така, що час iде на недiлi а можливо і на дні. Їй вкpaй потрiбнa дoпомoга. Будь лаcка, благaю вac, дoпоможiть нам.Я як Мaма, дуже надiюcя на вашу людянicть та допoмoгу Дoпомoгти нам дуже пpoсто - перeйдiть дo МOГО AККАУНТУ . Там зможете подивитися iнфоpмацiю пpо нас. Щиpо Вам дякуємо від всієї нашої рoдини ❤
-
Добрий день , робота онлайн вдома потрібна допомога 8-10 тис за годину, все легально можна на постійній основі працювати, за подробицями в особисті повідомлення звертатися
-
23$/година Шукаємо жінок для роботи експертом з підтримання чистоти в будинках у Ванкувері та агломерації. Перспектива карʼєрного росту. Можливість гнучкого графіка. Наявність автомобіля є обов'язковою умовою. Відшкодування витрат на пальне. Англійська мова не обов’язкова, але бажана. Для більш детального ознайомлення будь ласка, звертайтеся в особисті повідомлення.
-
Сьогодні з великим концертом у Ванкувері Бумбокс! 🔉 Розпочинаємо North American Tour 2024 🇺🇸🇨🇦 До зустрічі! Квитки 🎫 bomond.com/events/boombox-north-american-tour-2024
-
Дівчата привіт хто тут робить реснички в районі Coquitlam and Port Moody?
-
Привіт всім! Маю ідею і цікаво чи є зацікавлені діти/батьки. Я працюю як практикуючий спеціаліст в It більше 3 років. Хочу запросити на безкоштовні майстер-класи по створенню сайтів, ігор, чат-ботів та мультиків діток від 6 до 17 років. Ціль: познайомити з темою, створити власний перший проєкт і надихнути на подальше вивчення цієї сфери. Заняття буде проходити безкоштовно в онлайн форматі❤️ Підтримайте мою ініціативу 🙏 Вперед у світ технологій разом! 💥 Чекаю відповідей в особистих, кому цікаво!
-
Хочеш опанувати English та прокачати свій словниковий запас? Я, досвідчений викладач з сертифікатом CertTesol від London Trinity College (який офіційно підтверджує володіння мовою на рівні С1-С2 та надає право викладати англійську мову по всьому світу), запрошую тебе до своєї безкоштовної групи Up-to-date English one.link/allmysocials/1 На тебе щоденно чекають нові слова та вправи на їх закріплення. #English #англійська #навчання #онлайн
-
Можу продати Но-шпа ,Аспірин ,Ярина Плюс і тд .в наявності є різні пишіть в особисте смс дякую
-
Сдается большая и светлая комната в двухкомнатном apartment (1 этаж) с 1 мая (можем рассмотреть вариант заселения раньше), Южная Дельта, Ladner, V4K1J5, цена 925$. Хорошая развязка: 8 минут пешком от Ladner Exchange, 20 минут на автобусе до Ванкувера и метро. Электроэнергия, интернет, стиральная машинка и сушка включены в стоимость. Сдается с мебелью (практически новая кровать с матрасом, комод, большой стол, зеркало, тумбочка). Тихий и безопасный район. В пешей доступности Freshco, SaveOnFoods, London Drugs, банки, больница, почта. Соседка - работающая женщина без вредных привычек. Ищу соседку женщину или девушку без детей и домашних животных. Все фото в личку
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Такое впечатление, что в Украину и обратно сейчас добраться можно как на маршрутке: туда-сюда по 10 рейсов в день катаются, да ещё плюс баулами багажники все забитые и никаких проблем на таможнях 😄