Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
І ви вже були в Канаді в момент її присутністі в Афганістані і платили податки?
-
Вони 1000% намагалися це зробити з оригінальними місцевими, просто тому що така вже історія цього континенту
-
Якщо визнати, що рашисти не несуть колективної відповідальності за злочини їх країни, то і репарації і контрибуціі платити не будуть. Тож це не тільки моральна площина, а й економічна. Чи вони не мають сплачувати за відновлення руйнувань України? Тож це навіть не може бути темою для суперечок. Багато хто плутає вину і відповідальність. Вина доводиться у суді. Відповідальність за дії влади несуть всі громадяни країни.
-
Ще почитаю!!!
-
Скажу так, думаю канадці в цьому питанні мають меншу провину ніж росіяни. Як мінімум тому що наврядчи там усі спеціально стріляли по родильним домам, наврядчи вони приєднали до себе частину Афганістану і наврядчи намагалися стерти мову, культуру, природу
-
Я прочитаю більше і ще повернуся, добре? Бо реально оцінювати можна тільки з більш менш знанням історії
-
По суті, що хочуть рабсіяни цією полемікою? Щоб їх не примусили нести моральну і економічну відповідальність. Але спитайте в них, чи правильно німці несли відповідальність за злочини Рейху? І відповідь буде очевидною - так. Думаю, вони активізувалися, щоб не затвердили використання їхніх заморожених активів для відбудови України, про що зараз ідуть розмови у різних країнах.
-
Та дайте мене почитати про все не в автобусі, мене вкачує😅
-
Я нагадую, що до вас також можуть прийти з вимогами групової відовідальності. Дуже гарно і весело тим дрючком бити тих, хто вам не подобається. Але потім і від вас хтось буде вимагати відповідальності за те, що ви не робили. Я у Львові жив, тому про поляків і згадую.
-
Вітаю всіх 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Працюю з індивідуальним підходом, допоможу вам: Схуднути та не вгробити здоров'я Накачати сідниці 🍑 та зміцнити спину 💪 Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування в ПОДАРУНОК 🎁
-
Привіт всім! Запрошуємо на майстер-класи з гончарства цієї неділі, 7 квітня, в Українському Католицькому Соборі Пресвятої Євхаристії в Нью-Вестмінстері. Майстер класи будуть відбуватися з 3:00 до 6:00. Щоб забронювати свій час напишіть нам у приватні повідомлення або телефонуйте 236 268 9558 Вартість майстер класу - 30$ Hello everyone! We invite you to pottery workshops, this Sunday, April 7 at Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral in New Westminster. Master classes will be held from 3pm to 6pm. To book your slot, please message us privately or call 236 268 9558 The cost is $30
-
Друзі❗️ Сьогодні ми хочемо запросити вас долучитися до ініціативи “Кава для ЗСУ” 🇺🇦яка допомагає українським солдатам на передовій❗️ Ми відкрили сторінку “Кава для ЗСУ” на Buy Me a Coffee, де ви можете зробити донат вже від суми, еквівалентної ціні чашки кави ☕️ - всього $2, обрати членство, починаючи від $8 на місяць, або зробити довільний внесок❗️ 1000 пожертв по $2 за тиждень можуть зібрати достатньо коштів на придбання одного безпілотника або 20 тактичних медичних аптечок. Наш проект проводиться під двома ініціативами - #saveukrainiansoldier та #RIYVancouver, заснованими в Ванкувері, Британська Колумбія, Канада 🇨🇦 Крім того, наш проект також має розділ де ви можете зробити більші пожертви і отримати предмети мистецтва, артефакти або інші патріотичні продукти надані художниками або солдатами як вдячність за Вашу підтримку❗️ #saveukrainiansoldier #RIYVancouver, #КавадляЗСУ Вгостити ЗСУ своєю кавою можна тут 👇👇👇 www.buymeacoffee.com/coffeeforukraine
-
Нове наймання в Канаді/США неповний робочий день/повний робочий день Зарплата - $35-$40 за годину ($650 на тиждень) Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо зацікавлені
-
Доброго часу. Ви молодці за ініціативу, але сподіваюсь що арт для поширення не згенеровано ШІ. Нажаль, це може вважатись порушенням прав художників, фотографів, в яких ця технологія просто вкрала шматочки картини і зліпила як ви завабажали. Це не наїзд на когось, просто прохання бути трохи обережним і цінувати творчість людей. Рандомну картинку з інтернету ще можна відслідити та подякувати чи згадати автора за бажанням, а ось хто автор шматочків генерації вже ні.
-
Багато хто звертається до [email protected] або 6047223736