Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Давайте разом досягати фітнес-цілей! Привіт всім! Я Анна, сертифікований персональний тренер. Я унікальна тим, що допомагаю людям легко досягати фітнес-цілей у сприятливому та мотивуючому середовищі. Трохи про мене! ))) Маю сертифікати NASM, ISSA, EREPS. - інструктор з кікбоксингу; - персональний тренер з функціональних тренувань: TRX/Coreviper, Kettlebells, Bulgarian bag, Battle Ropes, Bosu; - персональний тренер тренажерного залу; - фітнес-тренування для вагітних; - пілатес, мале обладнання; - дієтолог, харчування для здоров'я, харчування для схуднення. Я сертифікований коуч і член Міжнародної асоціації коучів і тренерів (IPACT), а також маю психологічну освіту, тому я точно розумію, як мотивувати вас і привести до результату! У своїй роботі я використовую та поєдную знання спорту та фітнесу, психології та коучингу. Я допомагаю трансформувати тіло через самоусвідомлення, зі світлими думками та великою мотивацією! Цікаво? Пишіть мені в приват, щоб записатися на безкоштовну консультацію!
-
Усім вітання! Сьогодні офіійне закриття виставки росіянок піусіраєт у polygon галереї. Урочиста частина розпочнеться о 18:00. Ресторан української кухні Козак прислужувптиме на церимонії закриття. Це все дуже сумне недбальство і безпринципність з боку українського бізнесу. Якщо хтось матиме бажання прийти і висловити свою незгоду, запрошую вас приєднатися до мене сьогодні о 17:45 навпроти галереї polygon. www.instagram.com/p/C74fxE5vS6T/?igsh=cHRzNXVzYXQ4bTRk
-
Письмовий стіл. Забирати Ванкувер Кітсілано.
-
Приветствую! Кто может подсказать, где можно приобрести новые кровать California King size и Hybrid mattress того же размера? Посмотрел сайты известных магазинов - ikea, jysk, structube, thebrick, sleepcountry - и ни в одном не увидел таковых. Пару сайтов удалось нагуглить, где имеется необходимый мне фильтр по размеру, но это скорее только онлайн магазины и хотелось бы узнать личные мнения. Было бы очень здорово, если это оффлайн магазин и можно прийти и пощупать качество. Заранее благодарен за советы.
-
Может хватит разносить ненависть. Мы живём сейчас Канаде, многокультурной стране!!!!
-
📣 #U_HIKE_2.0 🇺🇦🇨🇦 Запрошуємо всіх українських фахівців IT сфери прийняти участь в груповому хайкінгу. 🎯 Мета: познайомитись та цікаво і весело провести час на природі Спеціально обирали легкий та красивий маршрут , щоб ви мали змогу прийти з сім'єю (дітками) чи друзями. Маршрут розрахований на 2 години, та у кінці зробимо пікнік на березі гірської річки. ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття для прогулянок у лісі -вода -їжа для пікніку ЗБЕРАЄМОСЬ: 🕚 12:00 📅 09/06/2024 📍 maps.app.goo.gl/SSuXzwQUeKzFvtxM9 🏔МАРШРУТ 👉Rice Lake and Lynn Canyon Loop on AllTrails www.alltrails.com/en-gb/trail/canada/british-columbia/rice-lake-and-lynn-canyon-loop?p=75304332&sh=1qglbb P.s. якщо, є питання- пишіть в приват
-
Всім привіт! В нас у будинку звільнилася спальня із власною ванною кімнатою. Будинок двоповерховий, новий. На першому поверсі кухня + вітальня, на другому - три спальні. Живуть украінці - студент і пара (35 років). В будинку є вся побутова техніка, посудомийна машина, пралка і сушарка. Є місце для парковки, невеличкий двір та гриль. Територіально East Van, Norquay Park. Спокійний район, магазини, спортзал та транспорт поруч. Шукаємо одну працюючу людину, приблизно нашого віку. Вартість 1200. Пишіть у приватні.
-
Привет всем знатокам консульских дел! Я тут изучаю вопрос, как записываться в Эдмонтон на примем по поводу нового загран паспорта. На этапе кнопки "Авторизоваться" просят выполнить одно из указанных на картинке действий. Я уехал из Украины 10 лет назад, у меня только внутренний паспорт (книжка) и биометрический загран. Я так понимаю, что самый реальный способ что-то из этого заиметь сейчас - это Дия. Собственно вопрос (я еще не пытался даже устанавливать приложение): получится ли у меня зарегистрироваться в Дии имея только два указанных паспорта на руках? Или же каким еще способом я могу записаться на прием в посольство? Забегая на перед, кто уже оформлял паспорта в ближайшее время: никаких лишних вопросов нет со стороны консульства по типу становиться на консульский учет обязательно, если в Канаде постоянно живешь или еще что? И, я надеюсь, не забирают текущий паспорт при оформлении?
-
Привет, в связи с переездом продаю 2 билета на Снуп Догга 25 июля. Цена - 400$ за 2 билета, покупали по 300$ за 1. Пишите в личку
-
Вітаю! Ми з дружиною обидва працюємо шукаємо 1 бедрум апартмент в Даунтауні або поблизу (+- 5 км) хто зможе передати оренду за «старими цінами і контрактами», до 1800$. Може хто скоро з'їзжає або готовий за додаткову окрему плату переуступити старий контракт. Готові чекати до 6 місяців. Пишіть в особисті
-
Привет. В связи с переездом помогаю своей соседке найти новую сожительницу. Сдается отдельная комната в one bedroom apartment, соседка живет в living room. 📍 West End, Alberni St. Доступна с 1 августа, минимум на 6 месяцев. Соседка работает удаленно, женщина очень спокойная, ведет здоровый образ жизни, ежедневно практикует йогу. Ищет девушку, которая работает full time вне дома (‼️) и имеет такие же ценности. Желательно знание хотя бы минимального английского, для облегчения коммуникации. В квартире очень важно поддерживать чистоту, особенно на кухне. Кухня без микроволновки, в доступе плитка, холодильник и чайник. В здании на этаже монетная прачечная. 💲 1350 cad + 50 cad share of utilities (hydro and internet). Damage deposit - 675 cad. Если вас интересует комната и отзываются ценности, то напишите мне немного о себе и обязательно расскажите про ваш график работы. Спасибо 🙏🏻
-
Dodge Grand Caravan 2004 3,3 V6 Clean Title Iдеальне авто для родини або працi. Автомобіль у відмінному механічному стані. Не потребує жодного ремонту. Дуже чистий і доглянутий інтер'єр. ГРМ замiнений пiв року тому, новий аккумулятор. На машині немає іржі. Пробіг 156 тис. Автомобіль вартий вашої уваги! Ціна 2500! Пишіть, відповім на всі питання!
-
З 1-го липня здається в оренду: Кімната в Нью Вестмінстері - 1000$/місяць Студія в Чайнатауні - 1400$/місяць Фото, відео відправлю в особисті повідомлення
-
Дівчата є спеціалісти манікюру у Верноні, Британська Колумбія?